Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

ΣΕΕΕΝ: Κινητοποίηση για την ανάκληση απόλυσης στη «Vestas Hellas»


Κινητοποίηση στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας «Vestas Hellas» πραγματοποίησαν χτες το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ) Δυτικής Μακεδονίας και το κλαδικό Σωματείο Εργαζομένων Ενέργειας Αττικής - Βοιωτίας - Εύβοιας - Κορινθίας, απαιτώντας να ανακληθεί η άδικη και εκδικητική απόλυση συναδέλφου τους, μέλους του ΣΕΕΕΝ.

Οπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΣΕΕΕΝ, η απόλυση είναι εκδικητική, καθώς ο εργαζόμενος διαμαρτυρόταν για την παραβίαση των ωραρίων, για τις απλήρωτες υπερωρίες, για εργασιακά δικαιώματα που καταστρατηγούνταν από τη λειτουργία της εταιρείας. Στόχος της εργοδοσίας, επισημαίνει, ήταν να τρομοκρατήσει τους υπόλοιπους εργαζόμενους.

Αντιπροσωπεία των σωματείων συναντήθηκε με εκπροσώπους της εργοδοσίας, απαιτώντας την ανάκληση της απόλυσης, ενώ ξεκαθάρισαν ότι πέρα από τις προβλεπόμενες κινήσεις στην Επιθεώρηση Εργασίας θα συνεχίσουν τη μάχη με όλα τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους. Από την πλευρά της η εργοδοσία απέφυγε να απαντήσει αν θα διατηρήσει τον εργαζόμενο και δεσμεύτηκε ότι θα το κάνει μέχρι τις 12/10.

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael