Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΚΚΕ με το ΔΣ του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών

 


Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών στην έδρα του Συνεταιρισμού, τη Δευτέρα 28/9/2020.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκ μέρους του ΚΚΕ ο Αντώνης Τσάκωνας, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση, ο Μητσιάκος Γιάννης, μέλος της ΤΕ Κοζάνης και ο Τσιρέκας Κώστας, μέλος του ΚΚΕ και μέλος της Επιτροπής Αγώνα για τη Σύσταση Αγροτικού Συλλόγου Κοζάνης-Σερβίων.

Από την πλευρά του συνεταιρισμού παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δ.Σ Μητσιόπουλος Βασίλης και Βατάλης Γιώργος μέλος του Δ.Σ.

Οι εκπρόσωποι του συλλόγου ανέπτυξαν τη δράση του συλλόγου αλλά και τι προβλήματα αντιμετωπίζουν διαχρονικά από τις κυβερνήσεις και τον ανταγωνισμό στο στίβο της καπιταλιστικής οικονομίας. Τα προβλήματα και τα αιτήματα τα παρέδωσαν σε σχετικό υπόμνημα.

Από πλευράς του ΚΚΕ ο Αντώνης Τσάκωνας ανέπτυξε τις θέσεις του ΚΚΕ για τα αγροτικά ζητήματα και την πρόταση του για τη μικρομεσαία αγροτιά. Δεσμεύτηκαν να προωθήσουν το υπόμνημα σε κάθε αρμόδιο (περιφέρεια, Βουλή κλπ) αλλά και ότι ταυτόχρονα, οι κομμουνιστές θα μπουν μπροστά στην οργάνωση των μικρομεσαίων αγροτών. Το ΚΚΕ στηρίζει τα αιτήματα της αγροτιάς με κάθε μέσο, την πάλη και τον αγώνα τους. Ταυτόχρονα, από τη συζήτηση αναδείχθηκε ότι χρειάζεται ένα άλλο σχέδιο ανάπτυξης της οικονομίας, στο πλαίσιο αυτό και της αγροτικής παραγωγής, αλλά και για τη στήριξη της περιοχής με υποδομές και έργα και σε αυτή την προοπτική χρειάζεται να δυναμώσει η κοινωνική συμμαχία εργαζομένων, φτωχομεσαίας αγροτιάς, αυτοαπασχολούμενων εναντία στον κοινό τους αντίπαλο.

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael