Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Europa League: Το πάλεψε η ΑΕΚ... Μπορούσε τη νίκη ο ΠΑΟΚ στην Ισπανία! (βίντεο)


Η σαφώς πιο ποιοτική Λέστερ λύγισε με 2-1 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Παρότι η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα μπήκε πολύ καλά στο ματς, πίεζε, ήταν πιστή στο πλάνο της και έδειξε αυτοπεποίθηση, η ποιότητα των Αγγλων έκανε τη διαφορά. Ο Τζέιμι Βάρντι έφυγε σαν... αστραπή στην πλάτη της «κιτρινόμαυρης» άμυνας στο 17', κέρδισε το πέναλτι από τον Τσιντώτα, και στη συνέχεια ευστόχησε από τα έντεκα μέτρα.

Η Ενωση αντέδρασε και πάλι, έβγαλε κάποιες φάσεις με τον Λιβάγια, αλλά δεν ισοφάρισε, και οι «αλεπούδες» την τιμώρησαν στο 39', όταν, μετά από κόρνερ, ο Τσουντουρί βρέθηκε μόνος και με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 2-0.

Οι αλλαγές του Καρέρα στην επανάληψη έβαλαν ξανά στο ματς την ΑΕΚ. Στο 48' ο Μάνταλος πέρασε εξαιρετικά για τον Τάνκοβιτς, με τον Σουηδό να εκτελεί τον Σμάιχελ για το 2-1. Ενα λεπτό αργότερα, η Ενωση έβγαλε ακόμα μια φάση-καρμπόν, αλλά ο Τάνκοβιτς αστόχησε. Μετά το 70' η κόπωση κατέβαλε τους «κιτρινόμαυρους», που δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης.


Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με την Γρανάδα στην Ισπανία για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Σε ένα ματς με πολύ ένταση, δυνατά μαρκαρίσματα και λίγες φάσεις, οι Θεσσαλονικείς είχαν τις ευκαιρίες τους για να φύγουν με το τρίποντο από την Ισπανία, ενώ σίγουρα άξιζαν τη νίκη περισσότερο από τους γηπεδούχους. Στους δύο βαθμούς πλέον ο ΠΑΟΚ μετά και την ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Ομόνοια.


 iefimerida.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael