Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Europa League: Με ισοπαλία άρχισε ο ΠΑΟΚ -Βαριά ήττα η ΑΕΚ! (βίντεο)


Ο ΠΑΟΚ... πέταξε δύο βαθμούς στο 1-1 με την Ομόνοια στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρέθηκε να χάνει με 0-1 από το α' ημίχρονο από το γκολ του Μποτεάκ, αλλά ισοφάρισε στο 56' με τον Μουργκ και στα τελευταία λεπτά πίεσε ανεπιτυχώς για το γκολ της νίκης.

Ισόπαλοι (1-1) όπως και στο αντίστοιχο παιχνίδι το 1976, αναδείχτηκαν στην Τούμπα ΠΑΟΚ και Ομόνοια στον αγώνα της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League. Προβληματικός, άνευρος και χωρίς ορθολογική τακτική, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με περιορισμένη επιθετικότητα, χωρίς ενέργεια, και έχασε 45 λεπτά χωρίς να δημιουργήσει ούτε μία ευκαιρία απέναντι στην κυπριακή ομάδα. 


Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-0 από την Μπράγκα στην Πορτογαλία για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, πληρώνοντας ουσιαστικά τα λάθη της.

Οι πολλές απουσίες και οι αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα πλήγωσαν την ΑΕΚ, που δεν μπορούσε να βρει λύσεις στην επίθεση και καθαρό μυαλό στην άμυνα και γυρνά χωρίς βαθμό στις αποσκευές της από την Πορτογαλία.

Αρκετά νευρικοί, με ελάχιστη φαντασία, με πλάνο που δεν έβγαινε στο γήπεδο, οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι θετικό από τη σημερινή αναμέτρηση.

Οι Πορτογάλοι, μπροστά σε περίπου 2.200 οπαδούς τους, προηγήθηκαν στο 44', με τον Γκαλένο να παίρνει κεφαλιά στην «καρδιά» της περιοχής της ΑΕΚ μπροστά από τον Βασιλαντωνόπουλο και να μην αφήνει περιθώριο αντίδρασης στον Τσιντώτα. Λίγο νωρίτερα, ο Ολιβέιρα απώλεσε μια μεγάλη ευκαιρία, από τις πολλές που έχασε στη γενέτειρά του.

Στο δεύτερο μέρος η Ενωση προσπάθησε, αλλά δεν βρήκε αντίδραση, και οι γηπεδούχοι έβαλαν και δεύτερο τέρμα στο 78' με διαγώνιο πλασέ του Παουλίνιο, που πήρε την ασίστ από τον Γκαλένο. 


Πηγη: iefimerida.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael