Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Europa League: Με στόχο την πρόκριση ξεκινάνε το ευρωπαϊκό τους ταξίδι η ΑΕΚ και o ΠΑΟΚ


Με αποκλειστικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα στις 19:55 την Ομόνοια, για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League (Cosmote Sport 3 HD).

Πίσω του θέλει να αφήσει ο ΠΑΟΚ, τα όσα προηγήθηκαν με την Κράσνονταρ για το Champions League και να επικεντρωθεί στο αποψινό ματς με την Ομόνοια, στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική της δεύτερης τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, γνωρίζει πως κόντρα στους Κύπριους, η νίκη αποτελεί μονόδρομος, λόγω του δύσκολου έργου που έχει στη συνέχεια στον όμιλο, απέναντι σε Αϊντχόφεν και Γρανάδα.  

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν μπορούσε να υπολογίζει στους τραυματίες Ελ Καντουρί και Κρέσπο, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τους τραυματισμούς του κι έτσι στην αποστολή συμπεριέλαβε τους:  Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Ουαγκέ, Λύρατζη, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Εσίτι, Τσιγγάρα, Ντόουγκλας, Νινούα, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλη, Τσόλακ και Κούτσια.

--------------------

Η ΑΕΚ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Europa League στην Πορτογαλία, κόντρα στην Μπράγκα στις 22:00 (Cosmote Sport 2HD), έχοντας ως στόχο την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος
Πρεμιέρα για τον Μάσιμο Καρέρα και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στην δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση. Η Ενωση θα παλέψει κόντρα στην Μπράγκα, επιθυμώντας να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της, στους ομίλους.

Ο Ιταλός προπονητής, είδε τον Ινσούα να προπονείται την Τρίτη και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Το αν θα επιλέξει τον Αργεντινό μπακ να αγωνιστεί είναι κάτι που θα κριθεί την τελευταία στιγμή, αν και το πιθανότερο είναι ο Λόπες να καλύψει το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Από την άλλη εκτός έμειναν οι Μπακάκης, Σιμόες, Γκαρσία, Αλμπάνης, Γαλανόπουλος,, Σιμάνσκι και Παουλίνιο.

 

gazzetta.gr

 

 


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael