Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του επιδόματος Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών για το 2020

Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του επιδόματος Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών για το 2020 και θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 30 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για οικονομική ενίσχυση που αποδίδεται σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες που κατοικούν μόνιμα σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές με πολύ χαμηλό ετήσιο οικογενειακό εισόδημα.

Το ύψος της εισοδηματικής ενίσχυσης ανέρχεται σε:

600 ευρώ ετησίως, εφόσον το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα των δικαιούχων δεν υπερβαίνει το ποσό των 3.000 ευρώ και

300 ευρώ ετησίως, εφόσον το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα των δικαιούχων κυμαίνεται μεταξύ του ποσού των 3000.01 ευρώ και του ποσού των 4.700 ευρώ.

Πώς γίνεται η αίτηση
Οι δικαιούχοι μπορούν να μπαίνουν στη διεύθυνση https://oreina.epidomata.gov.gr/ και να ολοκληρώνουν τη διαδικασία υποβολής της αίτησης με τους κωδικούς του TAXIS. Βασική προϋπόθεση για να προχωρήσει η αίτηση, είναι η συμπλήρωση των στοιχείων επικοινωνίας, του μέιλ και του αριθμού κινητού τηλεφώνου.

Όσοι πολίτες δεν είναι εξοικειωμένοι με τις ψηφιακές πλατφόρμες, μπορούν να απευθύνονται στο ΚΕΠ της περιοχής τους, όπου διαπιστευμένοι υπάλληλοι θα τους συνδράμουν για την υποβολή της αίτησής τους και για την ενημέρωσή τους αναφορικά με την πορεία της.

Όσοι θα ήθελαν να διαπιστώσουν, αν είναι δικαιούχοι του επιδόματος, μπορούν να αναζητήσουν απαντήσεις στον εξής συνδέσμο: https://opeka.gr/oikogeneies/oreines-kai-meionektikes-perioches/plirofories/.

 

πηγη

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael