Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συνεδρίαση δια ζώσης κεκλεισμένων των θυρών του Δημ. Συμβουλίου του Δήμου Βοΐου, την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

 

Σας προσκαλώ να παραβρεθείτε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα διεξαχθεί, δια ζώσης, κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με το άρθρο 10 της από 11-3-2020 ΠΡΑΞΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ (ΦΕΚ 55/α/11-3-2020), την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Σιάτιστας: ‘‘ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ’’, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1 Εξέταση των ενστάσεων που υποβλήθηκαν επί των τροποποιήσεων του Ρυμοτομικού Σχεδίου Πόλεως της Σιάτιστας. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χ.

2 Αποδοχή της αρ. 2940/18-09-2020 Απόφασης Ένταξης της Πράξης «ΔΡΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΜΕΑ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ» με Κωδικό ΟΠΣ 5069091 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία 2014-2020» - Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος. Εισηγητής ο κ. Μαγιάγκας Γ. Αντιδήμαρχος.

3 Αποδοχή της αρ. 62809/29-09-2020 Απόφασης Ένταξης της πράξης με τίτλο: "ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ" στο Πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ" - Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χ.

4 Αναμόρφωση του προϋπολογισμού Εισηγητής ο κ. Μαγιάγκας Γ. Αντιδήμαρχος

5 Ορθή επανάληψη της αριθμ. 130/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εισηγητής ο κ. Μαγιάγκας Γ. Αντιδήμαρχος.

6 Άνοιγμα λογαριασμών όψεως για πίστωση προϊόντος από ρύθμιση ή εξόφληση υποχρεώσεων τρίτων προς το Δήμο Βοΐου Εισηγητής ο κ. Μαγιάγκας Γ. Αντιδήμαρχος

7 Έγκριση διαχειριστικής μελέτης - Υλοτόμηση του δημοτικού δάσους Διχειμάρρου Εισηγητής ο κ. Πήττας Θ. Αντιδήμαρχος

8 Παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων προς χρήση στη ΔΕΔΔΗΕ για την κατασκευή εννέα (9) υπόγειων υποσταθμών στο πλαίσιο του συνολικού έργου: (Α’ & Β΄ Φάση) αισθητικής αναβάθμισης Δικτύων Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας στην πόλη της Σιάτιστας. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χ.

9 Εκμίσθωση αγροτικών ακινήτων. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χ..

10 Αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου Νομικού Προσώπου με την επωνυμία: «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βοΐου». Εισηγητής ο κ. Ζιμπιλίδης Α. Πρόεδρος του Δημ. Συμ/λιου.

11 Έγκριση κοπής δένδρων εντός των οικισμών Σιάτιστας και Γαλατινής. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χ.

12 Αιτήσεις.

Οι αναλυτικές εισηγήσεις επιδίδονται μόνον στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων. Σε κάθε περίπτωση φάκελος θα βρίσκεται στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Σιάτιστας, Ασκίου, Νεάπολης και Τσοτυλίου. Επιπλέον οι υπηρεσίες του Δήμου είναι στην διάθεση των Δημοτικών Συμβούλων για περαιτέρω διευκρινήσεις επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και πάντα μέσα στα πλαίσια της εύρυθμης λειτουργίας των υπηρεσιών.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου 

Αλέξανδρος Ζιμπιλίδης

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael