Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Η πρώτη πρόβλεψη του Τάσου Αρνιακού για τον βαρύ χειμώνα που έρχεται (βίντεο)

 


Το καλοκαίρι συνεχίζεται στην Ελλάδα. Παρόλο που μπήκε, ο Οκτώβρης, οι θερμοκρασίες παραμένουν πολύ υψηλές για την εποχή. Η συμβουλή των ειδικών είναι οι Έλληνες να απολαύσουν αυτή την περίοδο. Αυτό, διότι ο χειμώνας αναμένεται να είναι ιδιαίτερα βαρύς.

Συνέχεια στο καλοκαίρι
Το καλοκαίρι συνεχίζεται κανονικότατα στην Ελλάδα. Οι θερμοκρασίες παραμένουν, ακόμη και για τη μαθημένη στη ζέστη χώρα μας, υπερβολικά υψηλές για την εποχή. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι φτάσαμε 5 Οκτώβρη και το θερμόμετρο δείχνει σταθερά πάνω από 30 βαθμούς Κελσίου. Το αποτέλεσμα είναι τα μαγιό να παραμένουν εκτός ντουλάπας. Επίσης, τα μπουφάν παραμένουν στις κρεμάστρες.

Κάποιοι, λοιπόν, απολαμβάνουν το γεγονός ότι το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ, αλλά υπάρχουν και εκείνοι, που δεν αντέχουν άλλο την κουφόβραση και ανυπομονούν για τα πρώτα κρύα. Για τους δεύτερους, τα νέα φαίνεται πως είναι καλά. Ένα ερώτημα, πάντα τέτοια περίοδο, είναι πώς θα βιώσουμε τους τελευταίους μήνες αυτής της χρονιάς, και τους πρώτους της επόμενης. Φαίνεται, λοιπόν, πως ο επερχόμενος χειμώνας, όταν και όποτε έρθει, θα είναι «τσουχτερός»!

Χειμώνας 2020: Πρόβλεψη από τον Τάσο Αρνιακό

Σε μια μακροπρόθεσμη πρόβλεψη, ο Τάσος Αρνιακός, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ανέφερε πως σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο χειμώνας φέτος θα είναι βαρύς. Ο Γιώργος Παπαδάκης τον ρώτησε, δε, αυτό που πολύς κόσμος πιστεύει, αν, στατιστικά, δηλαδή, έχουμε βαρύ ή ήπιο χειμώνα, όταν το καλοκαίρι επιμηκύνεται μέχρι και Οκτώβρη.

Ο Τάσος Αρνιακός, ωστόσο, είπε ότι στατιστικά δεν έχει αποδειχθεί τίποτα, και πως δεν υπάρχει κάποια τέτοια συσχέτιση μέχρι στιγμής. 

enimerotiko.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael