Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Στην κορυφή ο Άρης -Χωρίς νικητή το ντέρμπι «δικεφάλων» και ο ΠΑΟ -Κέρδισε ο Ολυμπιακός! (βίντεο)

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι «δικεφάλων», καθώς η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, για την 5η αγωνιστική της Super League, με τους «ασπρόμαυρους» να παίρνουν τον βαθμό με γκολ στο τέλος της αναμέτρησης.

Οι «κιτρινόμαυροι» των πολλών και σημαντικών απουσιών κατάφεραν (κόντρα στη ροή του αγώνα) να προηγηθούν στο πρώτο ημίχρονο με τον Ανσαριφάλντ (23'), έπειτα από πανέμορφη ασίστ του Τάνκοβιτς, που έκανε ντεμπούτο με την ομάδα του Καρέρα.

Εντούτοις οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Μουργκ στο 89', έχοντας μάλιστα και μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις να κάνουν την ολική ανατροπή, με τον Τσιντώτα όμως να αποτρέπει τα χειρότερα, νικώντας τον Σφιντέρσκι.

Ακατάλληλο για... καρδιακούς ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό, που διεξήχθη την Κυριακή στο «Θ. Βαρδινογιάννης», για την 5η αγωνιστική της Super League και στο οποίο οι «πράσινοι» έφυγαν από το γήπεδο με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) χάρη σε γκολ του Μακέντα στις καθυστερήσεις, σε ένα ματς που είχαν τις ευκαιρίες για να το κερδίσουν.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δις στο ματς (1-0, 2-1) με γκολ τον Στάρτζεον (37') και Μεγιάδο (77'), ωστόσο το «τριφύλλι» βρήκε ισάριθμες φορές τις απαντήσεις με τον Καρλίτος (49') να κάνει το 1-1 και τον Ιταλό στράικερ να χτυπά στα... χασομέρια του ματς και να εξιλεώνεται για το χαμένο του πέναλτι στο 54' (απέκρουσε ο κορυφαίος των γηπεδούχων, Βάτερμαν).


Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 4-0 τον Ατρόμητο το Σάββατο στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 5η αγωνιστική της Super League, επιστρέφοντας στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι Περιστεριώτες κράτησαν στο μηδέν τους πρωταθλητές στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο β' μέρος οι Πειραιώτες, έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα, μετά την αποβολή του Μάτιτς στο 28', πέτυχαν τέσσερα τέρματα, με τον Μαροκινό να παίρνει το... όπλο του, σημειώνοντας χατ-τρικ και τον Χασάν να βάζει κι αυτός το όνομά του στη λίστα των σκόρερ.


Έστω και με αγχωτικό τρόπο ο Άρης πέτυχε το ζητούμενο απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και, επικρατώντας με 1-0 της «ελαφράς ταξιαρχίας» στους «Ζωσιμάδες», έφτασε τους 13 βαθμούς, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι και χάρισε το τρίποντο στους τυπικά γηπεδούχους (σ.σ.: το ματς διεξήχθη στα Γιάννενα, λόγω των εργασιών που γίνονται στο Κλεάνθης Βικελιδης) το πέτυχε στο 34ο λεπτό ο Μπρούνο Γκάμα.

Η ομάδα του Παράσχου ήταν καλά οργανωμένη αμυντικά και δεν άφησε περιθώρια στους παίκτες του Άκη Μάντζιου για να απειλήσουν. Τουλάχιστον στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης… Γιατί στη συνέχεια οι «κίτρινοι» αποδείχθηκαν αποτελεσματικοί.

 


Πηγη: zougla.gr

βίντεο novasports.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

 


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael