Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

European Open: Στον τελικό ο Τσιτσιπάς!

Την πρόκριση του στον τελικό European Open, που διεξάγεται στο Αμβούργο, προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας χρειάστηκε τρία σετ και περίπου 2 ώρες και 15 λεπτά για να επικρατήσει με 2-1 του Κριστιάν Γκαρίν.

Ο Τσιτσιπάς τα βρήκε… σκούρα απέναντι στον μαχητικό Χιλιανό, αλλά τον “λύγισε” με 7-5, 3-6, 6-4 και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του έναν τίτλο σε τουρνουά ATP 500 (μέχρι τώρα έχει παίξει τέσσερις τελικούς, δύο φορές στο Ντουμπάι, μία στη Βαρκελόνη και μία στο Πεκίνο, και τους έχει χάσει όλους).

Αντίπαλος του Τσιτσιπά στον αυριανό (27/9) τελικό θα είναι ο Αντρέι Ρούμπλεφ (νο 14 στον κόσμο), ο οποίος στον πρώτο ημιτελικό επικράτησε σχετικά εύκολα του Νορβηγού Κάσπερ Ρούουντ με 6-4, 6-2.

Ο 23χρονος Ρώσος είχε κατακτήσει δύο τίτλους στο ξεκίνημα της σεζόν (σε Αδελαϊδα και Ντόχα), πριν διακοπούν οι αγώνες λόγω της πανδημίας, ενώ πέρυσι είχε αποκλείσει τον Έλληνα τενίστα στον 1ο γύρο του US Open.

Αντιθέτως, ο Τσιτσιπάς τον είχε νικήσει στον ημιτελικό του Next Gen ATP Finals το 2018, στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου. 

 

newsit.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael