Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Το Συντονιστικό εργατικών σωματείων και φορέων Δυτικής Μακεδονίας ενάντια στην απολιγνιτοποίηση

 

Τις προηγούμενες ημέρες, στον απόηχο της δημοσιοποίησης του Master Plan και της συζήτησης που ακολούθησε, ξεκίνησε και συνεχίζει η κινητοποίηση των ιδιοκτητών φορτηγών Δημόσιας Χρήσης (ΔΧ), περιοχής Ελλησπόντου καθώς και εργαζομένων σε αυτά.

Το Συντονιστικό εργατικών σωματείων και φορέων ενάντια στην απολιγνιτοποίηση, χαιρετίζει των αγώνα αυτό καθώς είναι αγώνας για τη ζωή αυτών των ανθρώπων, για να αποφύγουν τη “δαμόκλειο σπάθη” της ανεργίας. Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων μιας και το ζοφερό μέλλον είναι κοινό για όλους τους εργαζόμενους της περιοχής.

Όσο κι αν προσπαθούν να λειάνουν τις συνέπειες που θα έχει η περιοχή από τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης και των κατευθύνσεων της ΕΕ που ακολουθεί πιστά το πολιτικό προσωπικό για χάρη μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων ήδη αποκαλύπτεται το πόσο καταστροφικές θα είναι για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα. Σε μια σειρά κλάδους ήδη φαίνονται τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα και έπεται συνέχεια.

Δεν θα αποδεχτούμε η περιοχή να γίνει κρανίου τόπος. Δεν υπάρχει μέση λύση, υποταγή ή σύγκρουση με τον σχεδιασμό που κάνουν για την περιοχή μας. Η ελπίδα σήμερα βρίσκεται στους οργανωμένους αγώνες. Στο συντονισμό των εργατικών σωματείων, των συλλόγων, των φορέων γιαυτό και εκφράζουμε την πραγματική αλληλεγγύη μας στους επαγγελμάτιες – ιδιοκτήτες φορτηγών ΔΧ της περιοχής Ελλησπόντου και την στήριξή μας στον δίκαιο αγώνα τους.

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael 

 

 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael