Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Δημοπρασία Σεπτεμβρίου: Η Saga Furs πούλησε 4 εκατομμύρια μινκγουνοδέρματα

 

Απολογισμός δημοπρασίας Σεπτεμβρίου της Saga Furs

Οι πωλήσεις μινκ στην δημοπρασία της Saga Furs ανήλθαν στα  4.2εκατομ. γουνοδέρματα από μια προσφορά 5.6 εκατομ. μινκγουνοδερμάτων. Είναι η μεγαλύτερη ποσότητα μινκ που έχει δημοπρατηθεί ποτέ από την εταιρία. Συνολικά 60 αγοραστές συμμετείχαν στην δημοπρασία που είναι οι περισσότεροι που συμμετείχαν σε οποιαδήποτε διεθνή δημοπρασία φέτος. Οι κύριοι αγοραστές ήταν από την Κίνα, με υποστήριξη από την Τουρκία και την Ελλάδα.

«Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες, η εταιρία πούλησε περισσότερα μινκγουνοδέρματααπ ότι κατά την διάρκεια της προηγούμενης σεζόν, ωστόσο σημαντική ποσότητα γουνοδερμάτων που συλλέχθηκαν φέτος θα μετακινηθούν για να πουληθούν το 2021»αναφέρει ο Magnus Ljung, CEO της Saga Furs.

«Το επίπεδο τιμών είναι εξαιρετικά χαμηλό, αντανακλώντας την αβεβαιότητα που δημιούργησε η πανδημία του Covid-19 στις διάφορες αγορές. Αυτό σημαίνει ότι αρκετοί εκτροφείς ίσως δυσκολευτούν στην συνέχιση της παραγωγής τους μετά από αυτή την σεζόν», προσθέτει ο κ.  Ljung.

Η δημοπρασία της Saga Furs Σεπτεμβρίου ξεκίνησε με θετικά μηνύματα

Η δημοπρασία Σεπτεμβρίου της SagaFursπροσέφερε 734,000 WhitePearlminkγουνοδέρματα. Συμμετείχαν περισσότεροι από 60 ενεργοί αγοραστές, γεγονός που δεν έχουμε δει σε καμμιά ζωντανή δημοπρασία από την αρχή ακόμη της πανδημίας του κορονοιού.

Η SagaFursκατάφερε να πουλήσειτο 80% τωνθηλυκών WhiteVelvet,ενώ τα White και Pearl πουλήθηκαν σε ποσοστό σχεδόν 100%. Οι τιμές παρέμειναν σε μη ικανοποιητικό επίπεδο, αλλά οι πωλήσεις αυτές καθ’ αυτές είναι θετικό στοιχείο και εκτιμώνται από τον κλάδο. Σε ορισμένα τμήματα των συγκεκριμένων γουνοδερμάτων, οι τιμές υπήρξαν ανοδικές, συγκρινόμενες με τις πρόσφατες διεθνείς δημοπρασίες. Η Κίνα υπήρξε κυρίαρχος αγοραστής με υποστήριξη από την Τουρκία, κυρίως στα αρσενικά.

Η προσφορά των 729,000 Silverbluemink,πουλήθηκε σε υψηλά ποσοστά και τα SilverblueVelvetfemalesπουλήθηκαν σε ποσοστό 90%. Επιπρόσθετα, η προσφορά των Sapphire, μοναδικώνNorthAmericanmutationminkκαι των 32,000 BlueIrisπουλήθηκαν σε ποσοστό σχεδόν 50%. Και εδώ κυριάρχησε η Κίνα με ισχυρή υποστήριξη από την Τουρκία στα αρσενικά.

Ζήτηση για τις Βορειοαμερικάνικες συλλογές

ΤααρσενικάBLACKGLAMAπουλήθηκαν κάτω από έντονο ανταγωνισμό και πέτυχαν 70% πωλήσεις. Κύρια αγοράστρια χώρα ήταν ηΚίνα,μευποστήριξηαπότηνΕλλάδα. ΟιταξιδιωτικοίπεριορισμοίκαιηέλλειψηυποστήριξηςαπότηνΚορέα,είχανωςαποτέλεσμα τηνχαμηλήζήτησηθηλυκών. Πρέπεινασημειωθείότιοιτιμέςτωνδερμάτωναυτώνπαραμένειπάραπολύχαμηλή.

ΗΒόρειο-αμερικάνικησυλλογήτωνminkπωλήθηκε σε ποσοστό σχεδόν 100% σε μια αρκετά δραστήρια αίθουσα. ΤαPastelsκαιMahoganyπωλήθηκανσευψηλάποσοστάστηνΚίναμετηνυποστήριξητηςΤουρκίας.

Κατάτιςτρειςπρώτεςημέρεςδημοπράτησης, ηSagaFursπούλησεπερισσότερααπό2 εκατομ. μινκ.

Η προσφορά των 621,000 αρσενικών Brownminksπουλήθηκε σε ποσοστό 70%, με την συλλογή κανονικής ποιότητας να πωλείται σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50%.Οι συλλογές  κανονικής ποιότητας Mahoganyκαι Blackεπίσης πουλήθηκαν σε χαμηλότερα ποσοστά από τα Browns.

ΤαPalominoπουλήθηκαν σε μεγάλα ποσοστά, κυρίως οι θηλυκές συλλογές, ενώ οι αρσενικές συλλογές πέτυχαν μικρότερα ποσοστά πωλήσεων κυρίως στην κλασική συλλογή.

ΤαΕυρωπαϊκάθηλυκάπουλήθηκανμετονίδιοτρόποπουπουλήθηκαντα αρσενικά γουνοδέρματα. ΚυρίαρχηαγοράήτανηΚινεζική,μευψηλάποσοστάαγορώνvelvet τύπων, ενώ οι κλασικοί τύποι είχαν μικρότερα ποσοστά πωλήσεων.

ΤαCrossminkπωλήθηκανκυρίωςστηνΚίναμευποστήριξη από ευρωπαίους αγοραστές, κυρίως Τουρκία και Ελλάδα.

ΜεγαλύτεραποσοστάπώλησηςείχετοSilverCrossμε ποσοστό 70%.

Saga Furs: Η προσφορά των αλεπούδων είχε επιλεκτική ζήτηση

Η συνολική εκκαθάριση των Finnraccoonήταν 30% και τα γουνοδέρματα πουλήθηκαν κυρίως στην Τουρκία. Τα γουνοδέρματα αλεπούς αντιμετώπισαν επιλεκτική ζήτηση με χαμηλά ποσοστά πωλήσεων σε όλους τους τύπους.

Το Top Lot των Blue Frost αγοράστηκε από τον Shin Kosmischγια το Κινέζικο online υψηλής ραπτικής brand λιανικής Royal Gift.

Η δημοπρασία της Saga Furs που ολοκληρώθηκε σε μια δύσκολη παγκόσμια συγκυρία ολοκληρώθηκε με υψηλά ποσοστά πώλησης και ακολουθήθηκε από την δημοπράτηση των 706,000 αλεπούδων. Οι αλεπούδες πωλήθηκαν σε ποσοστό 20% και τα Finnraccoon σε ποσοστό πάνω από 30%. Συνολικά η αξία των γουνοδερμάτων ανήλθε στα περσινά επίπεδα.

Σήμερα υπάρχει μια σημαντική αβεβαιότητα αναφορικά με την καταναλωτική ζήτηση. Λόγω της πανδημίας του κορονοιού, η βιομηχανία μόδας στις κύριες αγορές δεν μπόρεσε να σχεδιάσει και να παράγει νέες κολεξιόν κατά την διάρκεια της άνοιξης. Αυτό επηρέασε ιδιαίτερα την ζήτηση γουνοδερμάτων αλεπούς γιατί τα δέρματα αυτά χρησιμοποιούνται κυρίως για γαρνιτούρες και μπορούν εύκολα να παραλειφτούν από τις συλλογές. Αυτό είχε ως συνέπεια την μικρή ζήτησή τους στην δημοπρασία.

«Σήμερα υπάρχει μικρή ζήτηση για γουνοδέρματα αλεπούς, σε αντίθεση από τα γουνοδέρματαμινκ, που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ολόκληρων ενδυμάτων. Πουλήσαμε έναν αριθμό ρεκόρ μινκγουνοδερμάτων και περισσότερα από τα μισά έχουν ήδη πληρωθεί και αποσταλεί στους αγοραστές τους. Τα γουνοδέρματα αγοράζονται πλέον για άμεση χρήση κι όχι για αποθήκευση» αναφέρει ο Magnus Ljung, CEO της Saga Furs.

 

prlogos.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael