Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Manos Del Mago: «Δεν μπορώ να ανασάνω – I Can’t Breathe» σε μουσική του Σιατιστινού Νεκτάριου Βασιλείου (Mr. Bachata)


«’Έχω δακρύσει στη ζωή μου ακούγοντας κάποια τραγούδια, αλλά πρώτη φορά τα δάκρυά μου έγραψαν ένα τραγούδι» μας εξηγεί ο Manos Del Mago για το πως προέκυψε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Δεν μπορώ να ανασάνω – I Can’t Breathe»

Η αλήθεια είναι πως ακούγοντας το νέο του κομμάτι , μαζί με την ταλαντούχα Almenta, νιώθεις ότι θα μπορούσε να είχε γραφτεί με τα δάκρυα όλου του κόσμου και όχι μόνο τα δικά του.
Το τραγούδι αγγίζει βαθιά μέσα μας, άλλες φορές σαν να θέλει να μας αφυπνίσει σιγά – σιγά και άλλες απότομα, σαν να σπρώχνει το μαχαίρι στο κόκκαλο .


Το «Δεν μπορώ να ανασάνω – I Can’t Breathe» μιλάει για βιώματα και συμπεριφορές που μας κάνουν να μην μπορούμε να ανασάνουμε, αγγίζει ζητήματα που οι πιο πολλοί δεν τολμούν να κάνουν τραγούδι και όχι μόνο το τολμά αλλά καταφέρνει να σε προβληματίσει και ταυτόχρονα να σε ταξιδέψει, με την ξεχωριστή μουσική που έγραψε ο Manos Del Mago μαζί με έναν από τους πιο αναγνωρισμένους καλλιτέχνες στο είδος του, τον Σιατιστινό Νεκτάριο Βασιλείου (Mr. Bachata).

Η ξεχωριστή χροιά του MDM και η μοναδική φωνή της Almenta συνθέτουν το απόλυτο μέσο για να ακουστεί μια κραυγή μέσα από αυτό το κομμάτι,μια κραυγή τόσο δυνατή, ικανή να στείλει το μήνυμα σε κάθε γωνιά αυτού του πλανήτη.

Σε μια εποχή που οι ανθρώπινες αξίες καταπατούνται η μουσική έρχεται να δείξει τον δρόμο και να μας δώσει τον τρόπο, όπως μόνο αυτή μπορεί.

Το τραγούδι «Δεν μπορώ να ανασάνω – I Can’t Breathe» θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από την Palmundo Music (Spicy Official ) προσθέτοντας στο δυναμικό της δισκογραφικής μια πολύ ξεχωριστή δουλειά.

Το αγγλικό στοιχειο στον τίτλο του κομματιού υπάρχει γιατί το κομμάτι αυτό, στο video clip που θα κυκλοφορήσει ,έχει μεταφραστεί σε 18 γλώσσες για να φτάσει το μήνυμα όσο πιο μακριά γίνετε καθώς είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί όλους.
Την μετάφραση ανέλαβε η εταιρεία AGEMO Education AOE (CEO Christina Vaiopoulou) .Η συγκεκριμένη εταιρεία ήταν συμπαραγωγός σε όλο αυτό το project από την αρχή μέχρι το τέλος και βοήθησε τα μέγιστα ,καθώς οι αξίες που αντιπροσωπεύει ταυτίζονται απόλυτα με κάθε λέξη του τραγουδιού.

Περιμένουμε λοιπόν ,σε λίγες μέρες , το video clip (by Petros Skoutas) να κυκλοφορήσει στο youtube και στα μεγάλα μουσικά ηλεκτρονικά καταστήματα !!


Manos Del Mago x Almenta –  Δεν μπορώ να ανασάνω – I Can’t Breathe
Lyrics : Manos del mago
Music: Manos del mago , Nektarios Vasileiou
Video clip/Photo  by Petros Skoutas



πηγη news2u.gr


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael









Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael