Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Σιάτιστα: Σύσκεψη του Δημάρχου Βοΐου με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των σχολείων του Δήμο



Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020, μεταξύ του Δημάρχου κ.Χρήστου Ζευκλή και των Διευθυντών των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας του Δήμου Βοΐου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Η σύσκεψη είχε ως στόχο να υπάρξει ο καλύτερος δυνατός συντονισμός και ετοιμότητα των σχολείων ,εν όψει του δύσκολου σχολικού έτους εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, που συνεχίζει να ταλαιπωρεί την παγκόσμια κοινότητα. Οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων είχαν την ευκαιρία να θέσουν και τα επιμέρους θέματα των σχολικών μονάδων. 


Η νέα χρονιά βρίσκει τις σχολικές μονάδες σε ετοιμότητα όσον αφορά τις εγκαταστάσεις και πλήρως στελεχωμένες σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού. 

Ο Δήμαρχος κλείνοντας ευχήθηκε Καλή Σχολική Χρονιά και καλό κουράγιο, σε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό που καλείται για πρώτη φορά να λειτουργήσει σε τόσο δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες.






https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael









Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael