Τελευταια Νεα

6/recent/ticker-posts

Βαριά συννεφιασμένοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων για Μητσοτάκη: «Ούτε καν ένα ευχαριστώ στη ΔΕΘ"


Την απογοήτευσή της εξέφρασε άμεσα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) μετά την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ επισημαίνοντας πως δεν υπήρξε ούτε μια πρόβλεψη ή αναφορά στους ιδιοκτήτες ακινήτων. Συγκεκριμένα επισημαίνει η ΠΟΜΙΔΑ:

Ούτε ένα "ευχαριστώ"! Για όλους είχε κάτι το καλάθι του Πρωθυπουργού, εκτός από τους ιδιοκτήτες ακινήτων... Δεν είχε απολύτως τίποτε, ούτε καν ένα "ευχαριστώ" για το βάρος που σήκωσαν και εξακολουθούν να σηκώνουν, για όσα τους αφαιρέθηκαν, και συνεχίζουν να αφαιρούνται, με απαράδεκτο τρόπο που δεν χαρακτηρίζει μια ευνομούμενη πολιτεία. Κρίμα... κρίμα πραγματικά...

Πρέπει να επισημανθεί ότι οι ιδιοκτήτες των ακινήτων έχουν επωμισθεί πολύ περισσότερα βάρη από όσα τους αναλογούν ενώ στην κυβέρνηση χρειάζεται να θυμηθούν ότι ο ΕΝΦΙΑ με εκείνη την παρανοϊκή επινόηση του συμπληρωματικού φόρου ώστε να τη γλυτώσουν τα εκτός σχεδίου, οδήγησε στην πανηγυρική πτώση του Αντώνη Σαμαρά.

Πολλά θα μπορούσαν να γίνουν για τα ακίνητα ώστε να ανασάνουν οι ιδιοκτήτες (πχ κατάργηση της υποχρέωσης να ανανεώνουν περιττά πιστοποιητικά) ή να επιδοτηθούν περισσότερο τα μειωμένα ενοίκια.


Πηγη: freepen.gr


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael