Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

ΣΕΕΝ: Να σταματήσουν οι διώξεις αγωνιστών!

 


Συνάδελφοι, ες

Πέρασαν 3 χρόνια από την κινητοποίηση επί τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Α.Τσιπρά στα Κοίλα Κοζάνης, που έχει πραγματοποιηθεί από πρωτοβάθμια σωματεία και άλλους φορείς ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.

Τότε η κινητοποίηση εμποδίστηκε και χτυπήθηκε από τις δυνάμεις καταστολής για μην να προσεγγίσει το χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου «για την παραγωγική ανασυγκρότηση». 4 χρόνια μετά, ύστερα από μήνυση των δυνάμεων καταστολής σέρνεται στα δικαστήρια αγωνιστής για συμμετοχή στην κινητοποίηση με τις στημένες κατηγορίες της εξύβρισης και της αντίστασης κατά της αρχής.

Είναι προφανές ότι ο σκοπός της κυβέρνησης είναι να τιμωρήσει τα Σωματεία και όσους αντιδρούν στην αντιλαϊκή πολιτική της, να εκφοβίσει τον κόσμο. Γι αυτό και εφαρμόζουν τον χουντικό νόμο για το περιορισμό των διαδηλώσεων. Μάταια όμως προσπαθούν καθώς αυτός ο νόμος θα μείνει στα χαρτιά!

Όσα μέτρα εκφοβισμού και καταστολής και αν επιστρατεύει η ΝΔ και το αστικό κράτος για να επικρατήσει "σιγή νεκροταφείου", δεν πρόκειται να τα καταφέρουν. Θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει από το ταξικό εργατικό κίνημα το οποίο ούτε εκφοβίζεται, ούτε τρομοκρατείται.

 

 

 

 


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael