Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Έτοιμοι να «σκοτώσουν» την οικονομία - «Δεν αποκλείουμε νέο λοκντάουν στην οικονομία»Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας δήλωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό ΣΚΑΙ πως το ενδεχόμενο νέου λοκντάουν στην χώρα είναι ανοικτό μολονότι μέχρι πρότινος μια τέτοια επιλογή αποκλειόταν διότι δε θα την άντεχε η ελληνική οικονομία.


«Ανησυχούμε να μην ξεφύγει η κατάσταση και πιεστεί το σύστημα υγείας. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί. Το πρόβλημα είναι δυναμικό, εξελίσσεται» τόνισε παραδεχόμενος με αυτόν τον πλάγιο τρόπο πως η ουσία του θέματος βρίσκεται στο σύστημα υγείας που έχει περιέλθει σε πολύ άσχημη κατάσταση εδώ και αρκετά χρόνια:

«Δεν αποκλείουμε τίποτα, όλα είναι στο τραπέζι. Δεν υπάρχει δίλημμα “οικονομία ή υγεία”».

«Μεταξύ οικονομίας και δημόσιας υγείας δεν υπάρχει τέτοιο δίλημμα είναι ψεύτοδίλημμα και όταν αντιμετωπίζεις της υγειονομική κρίση αντιμετωπίζεις και τις συνέπειες στην οικονομία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όταν όμως κλείνεις την οικονομία, αυτό θα αφήσει ανέγγιχτη την υγεία το επόμενο διάστημα; Πλέον και τα κόμματα της αντιπολίτευσης οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους πριν ξεφύγει η κατάσταση.


ΠΗΓΗ freepen.gr
https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3AelTop Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael