Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

https://i.imgur.com/teIkUvD.jpeg

Type Here to Get Search Results !

Super League: Στραβοπάτησε ο ΠΑΟΚ -Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός

Την πρώτη του βαθμολογική απώλεια στο νέο πρωτάθλημα είχε μόλις στη 2η αγωνιστική της Super League o ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι προέρχονταν από τη σπουδαία πρόκριση επί της Μπενφίκα, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην έδρα τους με τον Ατρόμητο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Αντρίγια Ζιβκοβιτς, ο οποίος, μετά από το ματς με τους Πορτογάλους, βρήκε και απόψε δίχτυα, ωστόσο οι Περιστεριώτες έφτασαν στην ισοφάριση μετά το αυτογκόλ του Μιχάι στο 77'

Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι πανηγύρισαν σήμερα τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα, είχαν δοκάρι στο 52' σε προσπάθεια του Κιβρακιδη.

 

«Ποδαρικό» με το δεξί έκανε στο νέο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός.

Χάρη σε τρία γκολ στο β' ημίχρονο από τους Φορτούνη (59') και Μασούρα (64',88') οι Πειραιώτες επικράτησαν την Παρασκευή με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη,για τη 2η αγωνιστική και πανηγύρισαν το πρώτο τους «τρίποντο» στην εφετινή Super League.

Οι Πειραιώτες, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα, λόγω της συμμετοχής τους στον τελικό Κυπέλλου, δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία των Αρκάδων στο πρώτο μέρος.

Εντούτοις στην επανάληψη οι «χρυσές αλλαγές» του Μαρτίνς, οι Φορτούνης και Μασούρας άλλαξαν την εικόνα των γηπεδούχων και «καθάρισαν» τη νίκη για τον Ολυμπιακό, με τον πρώτο να ανοίγει το σκορ και τον δεύτερο να πετυχαίνει τα άλλα δύο γκολ της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.



zougla.gr


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael