Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πτολεμαΐδα: Κρατούσε όμηρο τον γιο του – Επιχείρηση της ΕΛΑΣ για να συλληφθεί ο πατέρας

 

Τέλος καλό όλα καλά στην υπόθεση του ανήλικου αγοριού το οποίο κρατούσε ο πατέρας του σε διαμέρισμα – 3ος όροφος- οικοδομής στην Πτολεμαΐδα και δεν το παρέδιδε στη μητέρα του, κινητοποιώντας χθες βράδυ δυνάμεις του τμήματος Ασφάλειας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας. 

Η τελευταία ειδοποιήθηκε είκοσι λεπτά μετά τις δέκα το βράδυ, σύμφωνα με τον Διοικητή της Τοπικής Π Υ Χρήστο Σπυρίδη, σπεύδοντας επί τόπου, με τέσσερα οχήματα και εννέα άνδρες, καθώς και ένα φουσκωτό στρώμα ενώ λίγο αργότερα ζητήθηκε η συνδρομή της αντίστοιχης Υπηρεσίας της Κοζάνης- κατόπιν συνεννόησης με τον Περιφερειακό Διευθυντή των Π Υ Δυτικής Μακεδονίας και τον Διοικητή της Π Υ Κοζάνης – για την αποστολή κλιμακοφόρου οχήματος. Στη συνέχεια, άνδρες των δύο παραπάνω Υπηρεσιών «μπλόκαραν» τα δύο μπαλκόνια, και απεγκλώβισαν γιό και πατέρα. 

Ο πατέρας συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Πτολεμαΐδας και οδηγήθηκε στο τμήμα ενώ ο δεκάχρονος γιός του στην αγκαλιά της μητέρας του. Εν τω μεταξύ ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Κοζάνης ο οποίος και θα αναλάβει τα περαιτέρω.


ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

 

 


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael 

 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael