Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ρ. Μακρή: «Η επίθεση σε υπάλληλο του ΚΕΠ Γέρακα από φανατικό μασκοφόρο, αναδεικνύει...

...το επικίνδυνο σκηνικό που διαμορφώνεται στην ελληνική κοινωνία»
Το σκηνικό που διαμορφώνεται στην κοινωνία με τους φανατικούς της μάσκας είναι πλέον άκρως ανησυχητικό. 


Πιο ανησυχητικό όμως είναι το γεγονός, ότι πράξεις βίας υποκινούνται εκτός από κυβερνητικά στελέχη και από Δημοτικούς Συμβούλους και παρατάξεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που ανέλαβαν τον ρόλο των εφαρμοστών υπουργικών αποφάσεων και επιδίδονται σε λεκτικές επιθέσεις, ρατσιστικό και σεξιστικό παραλήρημα στα social media, προπηλακισμούς, μέχρι και διακοπή συνεδριάσεων της Οικονομικής Επιτροπής με παρεμπόδιση της άσκησης των καθηκόντων μου ως Δημοτικής Συμβούλου και μέλους της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων.


Ως Δημοτική Σύμβουλος και Επικεφαλής της παράταξης «Άλλη Πόλη» και με αφορμή το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στο ΚΕΠ του Γέρακα με την επίθεση που δέχτηκε υπάλληλος του Δήμου Παλλήνης από άγνωστο φανατικό μασκοφόρο, απέστειλα επιστολή στον Δήμαρχο Παλλήνης κ. Αθ. Ζούτσο και προϊστάμενο των υπαλλήλων και υπηρεσιών του Δήμου.


Με την επιστολή μου αυτή του ζητώ, όπως προβεί στις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να προστατεύσει τους υπαλλήλους του Δήμου Παλλήνης από τέτοιες απαράδεκτες επιθέσεις, ώστε να αποτραπεί όσο είναι εφικτό, η επανάληψη τέτοιων σκηνικών βίας και επιθέσεων που μπορεί να έχουν και χειρότερη κατάληξη από το συγκεκριμένο που έλαβε χώρα στο ΚΕΠ του Γέρακα.

Καθιστώ δε, ως ηθικούς αυτουργούς των επιθέσεων στο ΚΕΠ του Γέρακα τις Δημοτικές Παρατάξεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.Ραχήλ Μακρή
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Άλλη Πόλη»
Δημοτική Σύμβουλος

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3AelTop Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael