Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Το βίντεο με το οποίο προσπαθούν να αποδείξουν τις θεωρίες τους οι οπαδοί της επίπεδης Γης!

Ο απίθανος άθλος του David Blaine διολίσθησε σε συνωμοσιολογικά μονοπάτια

Ο γνωστός αμερικανός μετρ της ψευδαίσθησης πέταξε προσφάτως στα 24.000 πόδια πάνω από την έρημο της Αριζόνα με τη βοήθεια 50 μπαλονιών από ήλιο.
Κι ενώ ο σκοπός του stunt ήταν προφανώς άλλος, οι οπαδοί της θεωρίας της επίπεδης Γης λένε τώρα πως το βιντεοσκοπημένο υλικό αποδεικνύει ότι η Γη είναι πράγματι… επίπεδη.
Ο ταχυδακτυλουργός χρειάστηκε 10 χρόνια για να προετοιμάσει το κόλπο, οι συνωμοσιολόγοι όμως τα βρίσκουν αυτά στο πι και φι.
Το πραγματικό αυτή τη φορά νούμερο του 47χρονου μάγου (Ascension) μεταδόθηκε μάλιστα ζωντανά σε live streaming. Όσο εμείς τον βλέπαμε βέβαια με κομμένη την ανάσα να κρέμεται από μερικά μπαλόνια, οι φίλοι των ακραίων σεναρίων έβλεπαν επίπεδη Γη στον ορίζοντα.

Στο YouTube έλαβαν χώρα οι πρώτες αψιμαχίες περί καμπυλότητας ή μη του πλανήτη μας και η μάχη μεταφέρθηκε κατόπιν σε πιο κλειστά γκρουπ.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η καμπυλότητα της Γης αρχίζει να φαίνεται από υψόμετρο 35.000 ποδιών και πάνω και ο Blaine πετούσε με την κάμερά του στα 24.000 πόδια.
Αλλά από την άλλη δεν μπορείς να αντιπαρατεθείς με επιστημονικά επιχειρήματα απέναντι σε μια ομάδα που θεωρεί την ίδια την επιστήμη κομμάτι της πλεκτάνης περί σφαιρικότητας της Γης...





https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael








Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael