Τελευταια Νεα

6/recent/ticker-posts

Εμπορικός Σύλλογος Σιάτιστας: Τακτική συνέλευση για ανάδειξη νέου Δ.Σ. την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020
Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Σιάτιστας προσκαλεί τα μέλη του σε τακτική συνέλευση για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 7:00μμ στο γραφείο του συλλόγου, στον χώρο του ΚΑΠΗ Σιάτιστας, κατά την οποία απαιτείται η παρουσία του 51% των μελών. 

Σε περίπτωση μη απαρτίας θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική συνέλευση στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, την επόμενη Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020, όπου απαιτείται η παρουσία του 25% των μελών. 

Εάν δεν υπάρξει η απαραίτητη απαρτία και στη δεύτερη συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί τρίτη συνέλευση στις 23 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 7:00μμ στον ίδιο χώρο με οποιονδήποτε αριθμό μελών είναι παρόντες. 

ΘΕΜΑΤΑ :
Α) Οικονομικός απολογισμός
Β) Δράσεις του Συλλόγου
Γ) Εκλογές για νέο Δ.Σ. 

Οι εκλογές θα γίνουν με τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για τον COVID-19. Ολοι οι παρόντες θα φοράνε μάσκα και θα έχουν μαζί τους ένα στυλό χρώματος μπλε.Θα υπάρχουν αντισηπτικά από το σύλλογο. 

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται για να είναι υποψήφιοι για το Δ.Σ. να προσέλθουν οπωσδήποτε την πρώτη Τετάρτη για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους. 

Η παρουσία όλων των μελών είναι σημαντική για το σύλλογο.ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣhttps://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael