Χαμός στο Facebook με την ομάδα «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο»

 Την ώρα που τα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας ολοένα και αυξάνονται, οι ειδικοί ανησυχούν για τη διασπορά του στην κοινότητα και αναμένονται οι λεπτομέρειες για τις συνθήκες επαναλειτουργίας των σχολείων όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, υπάρχει μια ομάδα στο Facebook που προκαλεί εντύπωση.

Η ομάδα, που είναι δημόσια και δημιουργήθηκε την Τρίτη 18 Αυγούστου, ονομάζεται «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο» και ήδη αριθμεί 16.202 μέλη.
Οι εμπνευστές της έχουν βάλει ως κεντρική φωτογραφία ένα νεαρό μαθητή, με φόντο την ελληνική σημαία, ο οποίος φοράει μια μάσκα πάνω στην οποία υπάρχει το μήνυμα «I can’t breath», η φράση που είπε ο Αφροαμερικανός George Floyd, την ώρα που άφηνε την τελευταία του πνοή, έχοντας στο λαιμό του την μπότα του αστυνομικού Derek Chauvin.
Μπαίνοντας κανείς στη συγκεκριμένα ομάδα στο Facebook θα δει τα οργισμένα μηνύματα που υπάρχουν.
 
«7 Σεπτεμβρίου κανένα παιδί στο σχολείο», «Μανούλες 7 Σεπτεμβρίου κανένα παιδί στο σχολείο. Άδεια όλα τα σχολεία της χώρας! Εκεί να τους δούμε!»,«Όλα τα παιδιά στο σχολείο χωρίς μάσκες. Ας καταλάβουν ότι τα παιδιά μας δεν είναι πιόνια τους!!» είναι μερικά από αυτά.

Δείτε εδώ την ομάδα


πηγη newsbeast.gr
https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael