Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Europa League: Τίτλοι τέλους για τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη, με γκολ... δώρο έχασε (1-0) από τη Γουλβς! (βίντεο)


Ο Ολυμπιακός έκανε... δώρο το γκολ στη Γουλβς και αυτό έκανε τη διαφορά στο τελικό 1-0 στο «Μολινό», όπου οι Πειραιώτες έχασαν και αποκλείστηκαν από το Final-8 του Europa League.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έκανε... δώρο το πέναλτι στον Ποντένσε στο 7', η Γουλβς το δέχθηκε και έκανε νωρίς νωρίς το 1-0, που έκρινε το ματς. Παρ' όλα αυτά, ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός στο παιχνίδι, το πάλεψε και έχασε ευκαιρίες.


Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός από το 20ο λεπτό και έπειτα, έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες αλλά... λύγισε από την Γουλβς! Το λάθος του Αλέν στο ξεκίνημα του ματς που έφερε το μοναδικό γκολ με το πέναλτι του Χιμένες έκρινε την αναμέτρηση (1-0) και η Γουλβς προκρίθηκε στα προημιτελικά του Europa League, με τον Ολυμπιακό να τα βάζει και με την τύχη του για το ακυρωθέν γκολ του Ελ Αραμπί για... χιλιοστά! 


Σταματάει εδώ η πορεία των Πειραιωτών που δεν κατάφεραν να βρουν γκολ, φωνάζουν για ένα πέναλτι στο 55΄και έχουν παράπονα από τη διαιτησία για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό τους. Προκρίθηκαν οι Άγγλοι με το 1-0 και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Γ. Καραϊσκάκης.



Πηγή: iefimerida.gr







https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael










Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael