Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Η εορτή της κατάθεσης της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου στη Σιάτιστα (εικόνες)



Πανηγύρισε το ξωκλήσι του Αγίου Ελευθερίου Σιάτιστας επί την εορτή της κατάθεσης της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου.
Ο πιστός λαός έσπευσε να προσκυνήσει την εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου για την εορτή της Τιμίας Ζώνης και να καταθέσει την προσευχή του στην Παναγία αλλά και την ανάμνηση εγκαινίων του Ι. Ν. Αγίου Ελευθερίου, που είχαν γίνει στις 31-8-2016.
Την Κυριακή το απόγευμα, 30 Αυγούστου 2020, τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετα Αρτοκλασίας από τους Ιερείς της Ενορίας Αγίου π. Στέργιο και π. Δημήτριο.
Τη Δευτέρα το πρωί, 31 Αυγούστου 2020, τελέσθηκε ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τους Ιερείς της Ενορίας Αγίου π. Στέργιο και π. Γρηγόριο και π. Δημήτριο.
Στο τέλος του εσπερινού αλλά και της λειτουργίας ακολούθησε ένα κέρασμα προσφορά της κ. Ναούμα (Νίνα) Ταχμιτζή όπου με δική της δωρεά κτίστηκε ο Ιερός Ναός του Αγίου Ελευθερίου Σιάτιστας.

"ΆΞΙΑ" ο θεός να της δίνει δύναμη και υγεία.


https://i.imgur.com/eibNPtA.jpg

31-8-2016: Λαμπρά Εγκαίνια του Ι. Ν. Αγίου Ελευθερίου στη Σιάτιστα (φωτο-ηχητικό)

30-8-2016: Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, μεταφορά Αγίων Λειψάνων των εγκαινίων στον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου Σιάτιστας (βίντεο-φωτο)






https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael









Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael