Τελευταια Νεα

6/recent/ticker-posts

Το χωριό όπου απαγορεύονται οι φωτό επειδή ειναι... πανέμορφο


Ο δήμαρχος του χωριού Μπέργκουν στην Ελβετία απαγορεύει τις φωτογραφίες επειδή το μέρος ειναι ειδυλλιακό... και επιβάλλει πρόστιμα σε όποιον δεν υπακούσει

Το μικρό ελβετικό χωριό Μπέργκουν είναι ένα ειδυλλιακό τοπίο -τόσο πολύ μάλιστα, ώστε ο δήμαρχος του απαγορεύει τις φωτογραφίες επειδή οι εικόνες που ποστάρονται κατόπιν στα social media να κάνουν ορισμένους ανθρώπους... δυστυχισμένους που δεν μπορούν να είναι εκεί!


«Το Bergün/Bravuogn είναι πανέμορφο. Δεν θέλουμε να κάνουμε τους ανθρώπους έξω από την κοινότητα δυστυχισμένους εξαιτίας των φωτογραφιών με τα γραφικά τοπία μας που αναρτώνται στα social media», ανέφερε ο δήμαρχος Πίτερ Νικολάι, ο οποίος επιβάλλει πρόστιμα σε όποιον δεν υπακούσει!


Όποιος παραβιάσει τον κανόνα θα πληρώνει πρόστιμο πέντε φράγκων, τα οποία θα διατίθενται για την προστασία του τόπου.

«Είμαι χαρούμενους που οι κάτοικοι λαμβάνουν υπόψη τους την ευτυχία όλων των ανθρώπων. Αυτό με κάνει πολύ περήφανο», πρόσθεσε ο δήμαρχος. 

Η απαγόρευση, ωστόσο, φαίνεται πως δεν... λειτουργεί αφού το hashtag #bergün συνεχίζει να εμφανίζει νέες φωτογραφίες στο Instagram.

Πολλοί ανέφεραν, σύμφωνα με το «Country Living», πως η απαγόρευση ήταν απλά ένα διαφημιστικό κόλπο, ενώ άλλοι το αντιμετώπισαν με χιούμορ και πόζαραν με την πινακίδα απαγόρευσης.

thetoc.gr

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael