Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Επέστρεψε από τους νεκρούς: Πέρασε μια ολόκληρη νύχτα στο νεκροτομείο και επανήλθε μαγικά στη ζωή

To σοκ της ζωής της, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, έπαθε μια υπάλληλος ρωσικού νεκροτομείου όταν είδε το πτώμα μιας ηλικιωμένης γυναίκας να επιστρέφει στη ζωή, έχοντας περάσει μια ολόκληρη νύχτα στο νεκροτομείο!

Ο λόγος για την 81χρονη Zinaida Kononova, η οποία εγκατέλειψε τα εγκόσμια στις 14 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια εγχείρισης σε νοσοκομείο της περιφέρειας Κουρσκ.

Η σορός της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο στη 1:10 τα ξημερώματα. Το επόμενο πρωί, στις 8:00, 7 ώρες μετά δηλαδή, μια υπάλληλος του νοσοκομείου βρήκε τη γιαγιά πεσμένη στο πάτωμα. Και ζωντανή!

Είχε πέσει στην προσπάθειά της να σηκωθεί από το κρεβάτι και να φύγει από το νεκροτομείο. Οδηγός ασθενοφόρου που περνούσε έξω από την αίθουσα είδε την αναταραχή της υπαλλήλου και την άκουσε να λέει: «γιαγιά, μείνε κάτω, γιαγιά, ησύχασε». Η γιαγιά έπιασε όμως τη γυναίκα από το χέρι ζητώντας της βοήθεια.
Το νοσοκομείο επικοινώνησε κατόπιν με την ανιψιά της γιαγιάς, Tatiana Kulikova, και της είπαν: «Έχουμε μια ασυνήθιστη κατάσταση. Είναι ζωντανή!». Η ανιψιά πήγε γρήγορα στο νοσοκομείο και είδε μια ομάδα γιατρών να την εξετάζουν.

«Πώς έγινε αυτό;», τους ρώτησε και εκείνοι απάντησαν «επέστρεψε κυριολεκτικά από τον άλλο κόσμο».

«Δεν με αναγνώρισε αρχικά, ούτε θυμόταν πως έκανε εγχείριση. Μιλούσε για ένα παλιό πρόβλημα στο γόνατό της». Γιατρός και αναισθησιολόγος ομολόγησαν αργότερα πως πήγαν το πτώμα στο νεκροταφείο μία ώρα και 20 λεπτά μετά τον θάνατό της και όχι 2 ώρες, όπως προστάζει ο νόμος.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο για περαιτέρω έρευνες. Η οικογένεια σκοπεύει πάντως να μηνύσει το νοσοκομείο...


newsbeast.gr




https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael








Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael