Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Απίστευτη τραγωδία στην Εύβοια: Τέσσερις οι νεκροί, ανάμεσά τους και βρέφος μόλις 8 μηνών (βίντεο)



Απίστευτη τραγωδία στην Εύβοια, με 4 νεκρούς, αμάνεσα στους οποίους και ένα βρέφος μόλις 8 μηνών. 

Την είδηση επιβεβαίωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο κ. Ανδρέας Κουλοχέρης κάτοικος της περιοχής και επικεφαλής της αντιπολίτευσης και ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς που μίλησε στον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του σταθμού η οικογένεια του άτυχου βρέφους που έχασε τη ζωή του βρισκόταν στην περιοχή για διακοπές, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες για το τραγικό συμβάν.
Λίγο μετά το μεσημέρι ο αντιδήμαρχος Χαλκίδας Βασίλης Γουρνής επιβεβαίωσε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ότι υπάρχει και τέταρτος νεκρός, ένας 75χρονος στο Μπούρτζι. Ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να απομακρυνθεί από την περιοχή και παραύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Νωρίτερα δύο ηλικιωμένοι ανασύρθηκαν νεκροί στα Πολιτικά Ευβοίας από τα σπίτια τους που πλημμύρισαν από την τρομερή νεροποντή που έπνιξε από χτες το βράδυ την περιοχή και ειδικότερα τα Ψαχνά, τα Πολιτικά και το Λευκαντί. Πρόκειται για ένας 86χρονο και μια 85χρονη, οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί στις οικίες τους όπου βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους. Τα πυροσβεστικά συνεργεία συνεχίζουν μέχρι και αυτή την ώρα να απεγκλωβίζουν ανθρώπους που έχουν παγιδευτεί στα σπίτια, όπου σε πολλά σημεία το νερό έχει φτάσει πάνω απο 1,5 μέτρα.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή είναι ότι το ελικόπτερο Super Puma πραγματοποίησε κάτω από δύσκολες συνθήκες οκτώ απεγκλωβισμούς κατοίκων που είχαν ανέβει στις ταράτσες των σπιτιών τους για να σωθούν από τα ορμητικά νερά.






η συνέχεια στο protothema.gr




https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael







Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael