Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Νεκρός 35χρονος πατέρας δυο παιδιών από ηλεκτροπληξία σε φωτοβολταϊκό πάρκο


Ο άτυχος 35χρονος εκτελούσε εργασίες στο φωτοβολταϊκό πάρκο, όταν υπέστη ηλεκτροπληξία Πατέρας δύο παιδιών από τη Σαργιάδα Αιτωλοακαρνανίας έχασε τη ζωή του από ηλςκτροπληξία τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης σε φωτοβολταϊκό πάρκο.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Γουριάς Οινιάδων του Δήμου Μεσολογγίου, όπου ο άτυχος άνδρας χτυπήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα, όταν εργαζόταν στο φωτοβολταϊκό πάρκο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 35χρονο στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Σύμφωνα με το aixmi-news.gr, κατά τη διαδρομή οι διασώστες κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον επαναφέρουν χωρίς να τα καταφέρουν. Στο νοσοκομείο οι γιατροί αμέσως τον διασωλήνωσαν, ωστόσο δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Για το τραγικό συμβάν σε εξέλιξη είναι και η αστυνομική έρευνα με τις συνθήκες να είναι αδιευκρίνιστες ακόμη.

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου έκανε παρέμβαση στην επιθεώρηση εργασίας και επικοινώνησε με το αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου ενώ καλεί την επιθεώρηση εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) και τις άλλες αρμόδιες υπηρεσίες “να ρίξουν άπλετο φώς στο θανατηφόρο συμβάν και να αποδοθούν οι ευθύνες όπου κι αν ανήκουν”.


protothema.gr







https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael







Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael