Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

1989 – 2020: 31 χρόνια προσφορας της Ραδιοφωνίας «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ»


31  ΧΡΟΝΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» 103 ΜΗz FM

Με τη χάρη του Αγίου Τριαδικού Θεού και τις ευλογίες του πρώην Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κυρού Αντωνίου, πριν 31 χρόνια, στις 11 Αυγούστου 1989, ξεκίνησε τη λειτουργία του ο ραδιοφωνικός σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης: «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» στους 103 ΜΗz σταFM, και συνεχίζει με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. κ. Αθανασίου.    
Αυτές τις 11.315 ημέρες, με περισσότερες από 271.500 ώρες λειτουργίας, εργάστηκαν αφιλοκερδώς και ανιδιοτελώς περισσότεροι από 213 συμπολίτες μας και φίλοι της ραδιοφωνίας. Όλοι αυτοί προσέφεραν από τον χρόνο τους, από τις γνώσεις τους, από την ξεκούρασή τους, από τις οικονομίες τους, για να υπηρετήσουν τον συνάνθρωπο, τον υπερήλικα, τον άρρωστο, τη νοικοκυρά, τον εργαζόμενο, το μαθητή, τον ξενιτεμένο συντοπίτη μας σ’ ολόκληρη τη γη.       
Το οικονομικό κόστος όλων αυτών των ετών, για πομπούς, εξοπλισμό ραδιοθαλάμων, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κασέτες, CD, DVD, βλάβες, συνδρομές στο διαδίκτυο κ.λ.π., το οποίο, μέχρι σήμερα, έφθασε τα 229.000 ΕΥΡΩ (78.000.000 δραχμές), το βάσταξε η αγάπη και η φιλοτιμία των πολλών φίλων της ραδιοφωνίας.

Το πνευματικό, εθνικό, κοινωνικό, παιδαγωγικό έργο του ραδιοφωνικού σταθμού είναι πραγματικά μεγάλο. Βοήθησε και βοηθά πολλούς. Το βεβαιώνουν οι ευχαριστίες πάμπολλων ακροατών απ’ την πόλη μας, από την γύρω περιοχή και τον κόσμο ολόκληρο, μέχρι τα πέρατα της γης, (λόγω της συνδέσεώς μας στο διαδίκτυο – INTERNET siatistaagiosnikolaos.gr) μέχρις εκεί όπου ακούγεται η φωνή του σταθμού.

Άπειρες ευχαριστίες πρέπει να αναπέμπουμε διαρκώς στον Άγιο Τριαδικό Θεό μας, για τη αδιάλειπτη λειτουργία της ραδιοφωνίας όλα αυτά τα χρόνια.  

Πολλές ευχαριστίες χρεωστούμε και στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. κ. Αθανάσιο, για την όλη πνευματική και ηθική συμπαράσταση που προσφέρει, ώστε να συνεχισθεί αυτή η πνευματική και εθνική προσπάθεια.
Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια πρέπει να δώσουμε όλοι μας, σ’ όλους εκείνους που εργάσθηκαν και εργάζονται, για την καλή και εύρυθμη λειτουργία του Ραδιοφωνικού Σταθμού, από τους μεγάλους μέχρι και τα μικρά παιδιά, που πρόσχαρα γίνονται οι συνεχιστές αυτής της προσπάθειας.

Ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη οφείλουμε και σ’ όλους εκείνους, που βάσταξαν το οικονομικό βάρος όλων αυτών των ετών. Να τους ευλογεί ο Θεός και να τους ανταποδώσει την αγάπη τους και την προθυμία τους, και στον παρόντα και στον μέλλοντα αιώνα.

Οι ραδιοφωνικοί θάλαμοι, όπου γίνεται η παραγωγή των διαφόρων εκπομπών, βρίσκονται στο χώρο του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας, το οποίο είναι ευγενική προσφορά των αειμνήστων ευεργετών της Σιάτιστας Νικολάου και Αικατερίνης Τύρνα.

Μπορείτε να επισκέπτεσθε τους ραδιοθαλάμους και να βλέπετε το όλο έργο.
Ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης είναι να πείτε ένα καλό λόγο, ένα ζεστό ευχαριστώ, σ’ όλους αυτούς που εργάσθηκαν και εργάζονται στον χώρο αυτόν. Επί πλέον μην λησμονείτε να προσεύχεσθε γι’ αυτούς, ώστε να τους φωτίζει και να τους ενδυναμώνει ο Άγιος Τριαδικός Θεός.

Τέλος, να ευχαριστούμε διαρκώς και να δοξάζουμε τον Άγιο Θεό, για όλα όσα έχει ευλογήσει και ευλογεί να γίνονται όλα αυτά τα 31 χρόνια.


Από τη Ραδιοφωνία   «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ»




https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael








Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael