Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

«Ενεργοί Πολίτες» Η συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου δια περιφοράς μας βρίσκει εκ διαμέτρου αντίθετους





Κύριε Πρόεδρε
Η πρόσκλησή σας να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση τού Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 δια περιφοράς μας βρίσκει εκ διαμέτρου αντίθετους. 

Η βαρύτητα και η σπουδαιότητα σχεδόν όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και ειδικότερα το θέμα «Υποβολή πρότασης του Δήμου μας στο πλαίσιο της κατάρτισης του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής μετάβασης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» πρέπει να τύχουν ανάλογης αντιμετώπισης, διότι κρίνεται το μέλλον του τόπου μας.

Σε κάθε περίπτωση για να συγκληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο δια περιφοράς απαιτείται η σύμφωνη γνώμη των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, ιδιαίτερα δε της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Εξάλλου, δεν βλέπουμε το λόγο γιατί να μη γίνει με φυσική παρουσία των Δημοτικών Συμβούλων, εφόσον λαμβάνουμε τα ανάλογα μέτρα τηρώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού (COVID-19).

Για τους λόγους αυτούς σας καλούμε να ανακαλέσετε την πρόσκληση σύγκλισης του Δημοτικού Συμβουλίου δια περιφοράς.

Σε διαφορετική περίπτωση ο συνδυασμός «Ενεργοί Πολίτες» απέχει από τη συνεδρίαση, αρνούμενοι να νομιμοποιήσουμε παράτυπες διαδικασίες και πρακτικές, όπως το «Θέμα 9» της πρόσκλησης για τον ορισμό εκπροσώπων του Δήμου στη Γενική Συνέλευση της Ανώνυμης Εταιρείας Διαχείρισης Απορριμμάτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, επιχειρώντας έτσι να φιμώσουν τους εκπροσώπους των Δημοτών του Δήμου μας, θέλοντας να εφαρμόσουν αυταρχική και αντιδημοκρατική λειτουργία.

Με εκτίμηση
Για τον Συνδυασμό «Ενεργοί Πολίτες»

Κοσμίδης Δημήτριος
Συνυπογράφουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού
Τσαρτσαμπαλίδης Γεώργιος
Ζήκος Κωνσταντίνος
Καρανάσιος Παναγιώτης
Λαζής Χρήστος
Μαρκούση Χρυσούλα





https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael








Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael