Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Προανήγγελία για μείωση του ΦΠΑ στα εισιτήρια των αγώνων


Μία σημαντική ελάφρυνση για τις ΠΑΕ και τις ΚΑΕ προανήγγειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της πρωτολογίας του στην Ολομέλεια της Βουλής και ενόψει της ψήφισης του νέου φορολογικού νομοσχεδίου.

Ανάμεσα στα μέτρα που προβλέπονται στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο που καταθέτει σήμερα προς ψήφιση στη Βουλή η κυβέρνηση, περιλαμβάνεται και η μείωση του ΦΠΑ, αναφορικά με τα εισιτήρια των αγώνων, όπως τόνισε στην εισήγησή του ο Κυριακός Μητσοτάκης. 

Συγκεκριμένα από 01/09/2020 έως 30/06/21 και με δυνατότητα να παραταθεί θα υπάρξει μείωση της φορολογίας καθώς ο ΦΠΑ στα εισιτήρια των αγώνων όλων των σπορ μειώνεται από 24% σε 13%, όπως είχε αιτηθεί εδώ και πολύ καιρό το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική οικονομική ελάφρυνση για τις ΚΑΕ και τις ΠΑΕ, που τα έσοδά τους έχουν πληγεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από την πανδημία του κορονοϊού. Σημειώνεται βέβαια πως δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν και πότε θα επιστρέψουν οι φίλαθλοι στις εξέδρες των γηπέδων, αλλά σε κάθε περίπτωση όποτε συμβεί αυτό τα φορολογικά δεδομένα για τα εισιτήρια θα είναι όπως περιγράφεται παραπάνω. 


newsit.gr







https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael







Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael