Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Τον δάγκωσε φίδι και το πήρε μαζί του στο Κέντρο Υγείας! (φωτο)



Ένας 55χρονος στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, πήγε στο Κέντρο Υγείας με το φίδι που τον είχε δαγκώσει - Αρνήθηκε να του χορηγηθεί ο κατάλληλος αντιοφικός ορός.

Ένας 55χρονος άνδρας από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, εμφανίστηκε προ ημερών στο Κέντρο Υγείας της Αλεξάνδρειας κρατώντας στο χέρι ένα φίδι που νωρίτερα τον είχε δαγκώσει.


Ο 55χρονος έσπευσε στο πλησιέστερο νοσοκομείο (Κέντρο Υγείας Αλεξάδρειας), κρατώντας το φίδι μέσα σε σακούλα γνωστής εταιρίας Σούπερ μάρκετ , προκειμένου οι γιατροί να διαπιστώσουν αν επρόκειτο για δηλητηριώδες φίδι.
Οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας εξεπλάγησαν με το πρωτότυπο περιστατικό και προσπάθησαν να δώσουν στον τραυματία άμεσα τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gnomi.news o 55χρονος παρά τις εκκλήσεις των γιατρών και αφού εξέτεσαν το τσίμπιμα στο δάκτυλο του χεριού του αρνήθηκε να του χορηγηθεί ο κατάλληλος αντιοφικός ορός και αποχώρησε από το Κέντρο Υγείας ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι βρισκόταν και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Γιατροί και νοσηλευτές προσπάθησαν να κρατήσουν τον 55χρονο στο Κέντρο Υγείας ωστόσο αυτός με το φίδι αποχώρησαν χωρίς δευτερη σκέψη.



athensvoice.gr




https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael








Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael