Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Διαδικασία αναμόρφωσης και συμπλήρωσης των Δασικών Χαρτών


Στο Δήμο Βοΐου, στάλθηκαν σήμερα ανακοινώσεις της Διεύθυνσης Δασών Κοζάνης και της Διεύθυνσης Δασών Καστοριάς που αφορούν την διαδικασία αναμόρφωσης και συμπλήρωσης των Δασικών Χαρτών.

Με την ανακοίνωση αυτή προσκαλούνται οι κάτοχοι διοικητικών πράξεων για εκτάσεις εκτός σχεδίων οικισμών σε περίπτωση που δεν έχουν υποβάλλει αντίρρηση ή αίτηση πρόδηλου σφάλματος επί των δασικών χαρτών να προσκομίσουν, μέχρι την 20η Αυγούστου 2020, τις διοικητικές πράξεις στα γραφεία της αντίστοιχης Διεύθυνσης Δασικών Χαρτών (ΖΕΠ Κοζάνης, Α’ Πτέρυγα, 1ος Όροφος, Γραφείο 2 – Πληροφορίες Σπυρίδων Μπούσιος τηλέφωνο (24613) 50130, Διοικητήριο Καστοριάς – Πληροφορίες Ιάκωβος Χαριζάνος τηλέφωνο (24670) 26666 για την περίπτωση που η έκταση ανήκει στον δασικό χάρτη της Καστοριάς).

Σε περίπτωση που κάποιοι έχουν ήδη υποβάλλει αντιρρήσεις ή αιτήσεις πρόδηλων σφαλμάτων επί των δασικών χαρτών, δεν απαιτείται η προσκόμιση των διοικητικών πράξεων αυτών, αλλά η προσκόμιση του αποδεικτικού κατάθεσης αντίρρησης ή αιτήματος πρόδηλου σφάλματος.

Η λίστα των διοικητικών πράξεων περιέχεται στο επισυναπτόμενο πλήρες κείμενο των ανακοινώσεων οι οποίες όπως και η αίτηση έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Βοΐου.






https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael








Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael