Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Εξετάσεις στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας για το μάθημα των Πανελλαδικών "Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία"


Οδηγίες προς τους υποψηφίους

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» θα είναι και φέτος το εξεταστικό κέντρο για όλη τη Δυτική Μακεδονία για το ειδικό μάθημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων «Μουσική Εκτέλεση & Ερμηνεία». 

Για το λόγο αυτό γνωστοποιεί στους υποψηφίους τα ακόλουθα: 

1. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 στο χώρο του Νέου Διδακτηρίου του σχολείου, το οποίο βρίσκεται στην Πλατεία Παύλου Μελά, στην περιοχή της Γεράνειας, δίπλα από το σούπερ μάρκετ «Ελληνικά Μάρκετ». 

2. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέλθουν στο χώρο του σχολείου το αργότερο μέχρι τις 8.00 πμ και να παραμείνουν στο προαύλιο.

3. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους το ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ, την ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και ένα μπλε στυλό για να αναγράψουν τα ατομικά τους στοιχεία στο τετράδιο εξεταζομένου. Επίσης πρέπει να έχουν μαζί τους νερό ή χυμό και κάποιο σνακ γιατί δεν λειτουργεί το κυλικείο του σχολείου.

4. Επίσης πρέπει να φέρουν μαζί τους τα μουσικά όργανα στα οποία θα εξεταστούν (εξαιρούνται το πιάνο και τα κρουστά, τα οποία υπάρχουν στο σχολείο) καθώς και ευκρινή φωτοαντίγραφα των δύο (2) μουσικών έργων που θα εκτελέσουν (οι υποψήφιοι της λόγιας δυτικής μουσικής και της βυζαντινής μουσικής).

5. Απαγορεύεται η είσοδος στο χώρο του σχολείου σε οποιοδήποτε άλλο άτομο, που δεν είναι είτε υποψήφιος είτε ανήκει στην Επιτροπή Διενέργειας Εξετάσεων είτε είναι βαθμολογητής - επιτηρητής - επιμελητής.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3AelTop Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael