Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πρόστιμο 1.500 ευρώ για το πανηγύρι στην Αλίαρτο παρουσία βουλευτών


Η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, διεξήγαγε το περασμένο Σάββατο αλλεπάλληλους ελέγχους μαζί με τους υπηρεσιακούς υπαλλήλους του Τμήματος Υγείας και Εμπορίου της Περιφερειακής ενότητας Βοιωτίας σε τρία συνολικά πανηγύρια.

Συγκεκριμένα, στο πανηγύρι του Αλιάρτου, στο Νεοχώρι και στα Λεύκτρα, σε συνεργασία με το αστυνομικό Τμήμα Θηβών και η εντολή για τους ελέγχους είχε δοθεί μια μέρα πριν.

Το κλιμάκιο ανέβηκε αρχικά στο πανηγύρι της Αλιάρτου νωρίς το βράδυ του Σαββάτου όπου δεν είχε ακόμη μαζευτεί ο κόσμος. Ωστόσο έγιναν συστάσεις στους διοργανωτές να τηρήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο.
 

Προπηλακισμοί στο πανηγύρι στο Νεοχώρι
Στη συνέχεια οι υπάλληλοι της Περιφέρειας ανέβηκαν στο Νεοχώρι όπου αντίκρισαν μια πάρα πολύ άσχημη εικόνα με εκατοντάδες κόσμου να συνωστίζεται στη πλατεία του χωριού.
Μάλιστα το κλιμάκιο της Περιφέρειας προπηλακίστηκε από τους διοργανωτές της εκδήλωσης οι οποίοι αντέδρασαν στον έλεγχο. Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Νεοχωρίου επιτέθηκε φραστικά από το μικρόφωνο στους υπαλλήλους της Περιφέρειας ζητώντας τους να αποχωρίσουν για να συνεχιστεί η γιορτή. Οι υπάλληλοι αναγκάστηκαν να αποχωρίσουν για να μην οξυνθούν τα πνεύματα, όμως το πρόστιμο των 1.500 ευρώ επεβλήθη κανονικά στον Σύλλογο Γυναικών.

Επέστρεψε το κλιμάκιο για νέα αυτοψία στον Αλίαρτο

Συνοδεία αστυνομικών οι ελεγκτές κατευθύνθηκαν στα Λεύκτρα όπου κι εκεί διεξαγόταν πανηγύρι. Αν και η κατάσταση που αντίκρισαν ήταν καλύτερη σε σχέση με όσα είδαν στο Νεοχώρι, ωστόσο διαπιστώθηκαν παρατυπίες με αποτέλεσμα να επιβληθεί το προβλεπόμενο πρόστιμο.
Το κλιμάκιο επέστρεψε στην Αλίαρτο για μια νέα αυτοψία και τότε διαπίστωσε ότι η κατάσταση είχε ξεφύγει εκτός ελέγχου όσον αφορά την τήρηση των υγειονομικών μέτρων, παρά το γεγονός ότι εντός του χώρου παρευρίσκονταν δυο εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου, συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Ν.Δ, Ανδρέας Κουτσούμπας και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώτα Πούλου αλλά και οι δήμαρχοι Λιβαδειάς και Αλίαρτου, Γιάννης Ταγκαλέγκας και Γιώργος Ντασιώτης. Κανένας τους δεν μπήκε στο κόπο να ζητήσει από τους διοργανωτές και τον κόσμο να κρατήσουν τις εύλογες αποστάσεις και να μην συνωστίζονται ο ένας πάνω στον άλλον μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αντίθετα έγιναν όλοι μαζί ένα «κουβάρι» πάνω στη πίστα χορεύοντας τσάμικα.
Tο e-daily.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

e-daily.gr




https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael







Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael