Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Σιάτιστα: Είμαστε Όλοι Ποιητές «Siatista - We Are All Poets» το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020



Είσαι 15-30 ετών; Θα βρίσκεσαι στη Σιάτιστα το Σάββατο 13 Ιουνίου; Θέλεις να αλλάξεις προς την κοινωνία μας με τις ιδέες και τις πράξεις σου; Θέλεις να ενεργοποιηθείς και να αναλάβεις κι εσύ πρωτοβουλίες σχετικά με τους πρόσφυγες; Σου αρέσει η λογοτεχνία ή η ποίηση; Θέλεις να ενημερωθείς για το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης;
Εάν απάντησες ΝΑΙ στις παραπάνω ερωτήσεις, τότε αυτή είναι είναι ευκαιρία του να συμμετέχεις στο ευρωπαϊκό προγράμμα νεολαίας «Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης: Είμαστε ΟΛΟΙ ποιητές». Κλείνοντας το πρόγραμμά μας που υλοποιείται στην Κατερίνη από το καλοκαίρι του 2019 θα διοργανώσουμε μία εκδήλωση διάδοσης το Σάββατο 13 Ιουνίου στη Σιάτιστα ως ομάδα νέων «Έλληνες Οδυσσείς»!

Το σχέδιο μας έχει ως στόχο την προώθηση της αλληλεγγύης και την κοινωνική ένταξη προσφύγων, μέσω της ποίησης. Πιστεύουμε πως αυτή η εκδήλωση θα είναι μια μοναδική ευκαιρία να μοιραστούμε όλα τα αποτελέσματα των δράσεων μας μέχρι τώρα με νέους με πολλά ενδιαφέροντα, όπως εσύ.
Έλα να περάσεις ένα δημιουργικό πρωινό Σαββάτου γεμάτο νέες ιδέες, νέες γνώσεις και νέους ανθρώπους!
Αίτηση συμμετοχής:

Η δράση υποστηρίζεται από το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης (European Solidarity Corps) μέσω του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης. 
Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν
Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.
Πρόγραμμα
12.00 συνάντηση στο αμφιθέατρο του πάρκου του Αγίου Χριστοφόρου Σιάτιστας
12.00-12.30 getting to know & ice breaker
12.30-13.15 δραστηριότητα για την ποίηση
13.15-14.00 δραστηριότητα για την αλληλεγγύη
14.00-14.30 απολογισμός & κλείσιμο












Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael