Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Αλκιβιάδης Στεφανής για Τουρκία: Δεν φοβόμαστε τίποτα - Ετοιμοι για όλα τα σενάρια (βίντεο)


Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open ΤV και αναφέρθηκε στις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open ΤV και τη Νίκη Λυμπεράκη και αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος απηύθυνε από τη μία πρόσκληση για διάλογο και από την άλλη προειδοποίησε ότι θα… στενοχωρηθούν όσοι προσπαθήσουν να δημιουργήσουν τετελεσμένα χωρίς την Τουρκία.

«Υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα και διαφορετικοί τρόποι αντιμετώπισης. Ο κύριος Ακάρ επιλέγει αυτόν τον τρόπο. Από τη μία μας απειλεί και από την άλλη μας καλεί να συζητήσουμε. Εμείς είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε. Άλλωστε, συζητάμε σε διαφορετικά επίπεδα, αλλά παράλληλα κάνουμε τη δουλειά μας και την κάνουμε σωστά» είπε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας. «Βλέπετε το τι ακριβώς συμβαίνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, βλέπετε τις παρεμβάσεις μας στο NATO, βλέπετε τις διμερείς μας σχέσεις. Ένας ολόκληρος οργανισμός όπως είναι η κυβέρνηση, προσπαθεί να ενημερώσει για τις εθνικές θέσεις σε όλα τα επίπεδα και παράλληλα να προετοιμαστεί σε όλα τα επίπεδα για κάθε ενδεχόμενο», τόνισε ο κ. Στεφανής.



ethnos.gr


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και μάθετε τις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν!







Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael