Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Σταδιακή επαναλειτουργία της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σιάτιστας


 
  Σύμφωνα με την ΚΥΑ Αριθμ. ΔΙα/ΓΠ.οικ. 33465/2020 ΦΕΚ 2087/Β/30-5-2020 και μετά από τρίμηνη καραντίνα, η Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Σιάτιστας ξεκινάει τη λειτουργία της με γνώμονα πρωτίστως τη διασφάλιση της υγείας όλων μας, και προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και δεδομένα ως εξής: 

Δευτέρα - Παρασκευή ( Απογεύματα κλειστά) Ώρες προσέλευσης κοινού: καθημερινά 8.30 - 14.30
Σε αυτήν τη φάση επαναλειτουργίας μπορείτε να επιστρέφετε βιβλία.
Από 2 Ιουνίου 2020 έως 12 Ιουνίου 2020
θα γίνονται μόνο επιστροφές βιβλίων στην είσοδο της βιβλιοθήκης.
Τα βιβλία που επιστρέφονται θα παραμείνουν σε καραντίνα και αφού απολυμανθούν θα τοποθετούνται στα ράφια , γι αυτό ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις στις κρατήσεις.
Από 15 Ιουνίου 2020 έως 30 Ιουνίου 2020
Οι δανεισμοί βιβλίων γίνονται ως εξής:
· Επικοινωνείτε με τη βιβλιοθήκη μέσω τηλεφώνου (2465021261) για να κλείσετε ραντεβού και να ενημερώσετε για το ποια βιβλία θέλετε να δανειστείτε.
· Προσέρχεστε στη Βιβλιοθήκη την ημερομηνία και ώρα του ραντεβού σας για να παραλάβετε τα βιβλία που έχετε ζητήσει.
ΔΕΝ λειτουργούν : το Αναγνωστήριο, το Δημόσιο Κέντρο Πληροφόρησης, το Παιδικό Τμήμα, Ξεναγήσεις, Εκδηλώσεις και Λέσχη Ανάγνωσης.

Για τα παιδιά αυξάνεται το δικαίωμα δανεισμού ως προς τον αριθμό των βιβλίων έως 5 ανά άτομο

Παρακαλούμε για την προστασία και ασφάλεια όλων μας να τηρούνται οι συστάσεις των αρχών, των ειδικών και των υπαλλήλων, ώστε να συμβάλουμε όλοι μας στη δυνατή και απρόσκοπτη λειτουργία της Βιβλιοθήκης και την άρτια εξυπηρέτησή σας (χρήση αντισηπτικού και υγιεινή των χεριών στην είσοδο/έξοδο, τήρηση αποστάσεων 1,5 μέτρο, αποφυγή άμεσης επαφής προσωπικού και χρήστη, χρήση μάσκας και γαντιών όπου χρειάζεται κλπ.). 

Αναζητήστε, ανακαλύψτε και εντοπίστε τα βιβλία της αρεσκείας στον ηλεκτρονικό μας κατάλογο : https://siatista.publiclibrary.gr/.












Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael