Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κατεδαφίζεται το τουριστικό περίπτερο που βρίσκεται στην «πλατεία τρία πηγάδια» στη Σιάτιστα


Το περίπτερο που βρίσκεται στην "πλατεία τρία πηγάδια" μεταφέρεται στο κτήριο που στεγάζονται τα γραφεία της ΔΗΚΕΒΟ στο Ιστορικό "Τραμπάντζειο" Γυμνάσιο της Σιάτιστας!

Την απόφαση πήρε ο Δήμος Βοΐου στα πλαίσια νέας πολιτικής που σχεδιάζει ένα νέο πλάνο διαχειρίσης των επισκεπτών στη Σιάτιστα.

Το τουριστικό περίπτερο που βρίσκεται στην "πλατεία τρία πηγάδια" δεν χρησιμοποιήστε πλέον και δεν καλύπτει τις απαιτήσεις που θέλει ο δήμος μας να υλοποιήσει, τόνισε ο Δήμαρχος Βοΐου Χ. Ζευκλής στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Βοΐου στις 17 Ιουνίου 2020.

Αντίθετη γνώμη για την κατεδάφιση είχε ο Λ. Γκερεχτές, δεν είναι τόσο απλό να φέρουμε ένα θέμα εκτός ημερησίας διάταξης και χωρίς να έχουμε ούτε μια εισήγηση στα χέρια μας, τόνισε! 

Και συνέχισε, δεν μπορούμε να γκρεμίζουμε πράγματα τα οποία ήταν χρόνια εκεί, όπως επίσης μέσα σε μια νύχτα μεταφέρθηκε η ΔΗΚΕΒΟ από την είσοδο της πόλης στο Τραμπάντζειο χωρίς να έχει  πάρει απόφαση ούτε το διοικητικό συμβούλιο της ΔΗΚΕΒΟ, ούτε να γνωρίζει κανένας στο δημοτικό συμβούλιο και επιπλέον αυτό το κτίσμα χρηματοδοτήθηκε από το LEADER σαν κτίριο τουριστικής προβολής!

Τελικά το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία για να κατεδαφιστεί το τουριστικό περίπτερο της ΔΗΚΕΒΟ που βρίσκεται στην "πλατεία τρία πηγάδια".


Γ.Γ. Siatista-Info.com










https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και μάθετε τις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν!








Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael