Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ν. Καραθανασόπουλος κοιν. εκπρόσωπος του ΚΚΕ: "Δεν είναι οι εργαζόμενοι στην ίδια βάρκα με τους εργοδότες"



Αυτό που διαφοροποιεί το ΚΚΕ σε σχέση με τα άλλα κόμματα είναι ότι «εμείς δεν πιστεύουμε ότι είμαστε όλοι στην ίδια βάρκα», τόνισε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό "Mega", το πρωί της Δευτέρας 1η Ιούνη.

«Δεν είναι οι εργαζόμενοι στην ίδια βάρκα με τους εργοδότες», σημείωσε, προσθέτοντας πως «εμείς λέμε πρέπει να στηριχθούν οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι και να πληρώσει το μεγάλο κεφάλαιο».

Αναφέρθηκε στην περίπτωση του τουρισμού, όπου «πολύ εύκολα η ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας βγήκε έξω από τις ράγες», καθώς«είναι πάρα πολύ ευμετάβλητη δραστηριότητα». Συμπλήρωσε πως όλα τα προηγούμενα χρόνια ο τουρισμός είχε μια τεράστια ανάπτυξη, όμως, οι εργαζόμενοι δεν βίωσαν συνθήκες «ανάπτυξης»αλλά 16 διαφορετικές εργασιακές σχέσεις

Αναφερόμενος στο «Ταμείο Ανάπτυξης», υπογράμμισε πως συνιστά προσπάθεια να στηριχθούν οι επιχειρηματικοί όμιλοι οι πολυεθνικές, ενώ θα συνοδεύεται με πακέτο «μεταρρυθμίσεων» όπωςελαστικοποίηση, ιδιωτικοποιήσεις, εμπορευματοποίηση.











Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael