Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ερώτηση της "Λαϊκής Συσπείρωσης Εορδαίας" για την τηλεθέρμανση


Προς τον Δήμαρχο Εορδαίας
Προς τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας (ΔΕΤΗΠ) 


Με τεράστια καθυστέρηση και μετά από εικοσιοκτάχρονους αγώνες των κατοίκων στους οποίους πρωτοστάτησε η Λαϊκή Συσπείρωση (με ερωτήσεις και παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο και συμμετοχή στους μαζικούς αγώνες) ξεκινούν οι εργασίες παροχής ενέργειας από το δίκτυο τηλεθέρμανσης της ΔΕΤΗΠ στους οικισμούς Εργατικών Κατοικιών και Νέας Καρδιάς.

Δοθέντος ότι: 


· Οι κάτοικοι του παλιού οικισμού Καρδιάς έδωσαν τα χωράφια τους και ολόκληρο τον οικισμό τους για να εξυπηρετηθούν τα επενδυτικά σχέδια της ΔΕΗ Α.Ε. 

· Στον οικισμό των Εργατικών Κατοικιών ζουν πολλοί τρίτεκνοι και πολύτεκνοι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι που είδαν τα εισοδήματά τους να μειώνονται κατά 40% λόγω της καπιταλιστικής κρίσης από το 2010 μέχρι τώρα. 

· Βρισκόμαστε μπροστά σε νέα καπιταλιστική κρίση για να συνδεθούν οι εργαζόμενοι με το δίκτυο της τηλεθέρμανσης εκτός όλων των άλλων πρέπει να πληρώνουν και τη δόση σύνδεσης (τουλάχιστον 150 ευρώ το μήνα). 


Ρωτάμε:

Τι μέτρα προτίθεται να πάρει ο Δήμος για να διευκολύνει τους κατοίκους των οικισμών Εργατικών Κατοικιών και Νέας Καρδιάς να συνδεθούν με το δίκτυο της τηλεθέρμανσης για να μην αποτελέσει για κάποιους όνειρο θερινής νυκτός; 


Για τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Χόλμπα Αντωνία


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και μάθετε τις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν!

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael