Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ξεπούλησαν τα μουσικά όργανα στην καραντίνα - Ποια δύο είχαν τη μεγαλύτερη ζήτησηΚιθάρες, γιουκαλίλι και κάθε λογής μουσικά όργανα αποτέλεσαν την πιο μελωδική συντροφιά των Ελλήνων κατά τη διάρκεια της καραντίνας για τον κορωνοϊό.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Κωνσταντίνος Πρελορέντζος, υπεύθυνος πωλήσεων σε κατάστημα μουσικών οργάνων στη Θεσσαλονίκη, ανέφερε πως ο κόσμος τις δύσκολες ημέρες του εγκλεισμού στράφηκε στη μουσική και πολλοί «ξέθαψαν» μέχρι και τα παλιά μουσικά τους όργανα από τις αποθήκες και τα πατάρια για να τα επισκευάσουν.
Η κιθάρα στην κορυφή των προτιμήσεων
«Η κιθάρα ήταν αυτή που κατέκτησε την κορυφή στις πωλήσεις και όπως αποδείχτηκε το αγαπημένο μουσικό όργανο για μικρούς και μεγάλους, ενώ την τιμητική του στην περίοδο του εγκλεισμού αλλά και τώρα, έχει το γιουκαλίλι, καθώς το μικρό του μέγεθος, η ομοιότητα με την κιθάρα και η προσιτή τιμή του το τοποθετούν ψηλά στις προτιμήσεις των «νέων μουσικών του κορωνοϊού», ανέφερε ο κ. Πρελορέντζος.

«Ανάρπαστα έγιναν και τα συνεδριακά μικρόφωνα και ο συνοδευτικός εξοπλισμός τους, που μπορεί να υποστηρίξει τις διαδικτυακές επικοινωνίες και παρουσιάσεις», ανέφερε, κάτι που εξηγείται πιθανότατα από την ανάγκη επιχειρήσεων και ιδιωτών να πραγματοποιούν τηλεδιασκέψεις μέσα στον κορωνοϊό.infowoman.gr
Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael