Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Σιάτιστα: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΤΕ Καστοριάς-Βοΐου του ΚΚΕ για την Υγεία


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Τομεακής Επιτροπής Καστοριάς – Βοΐου του ΚΚΕ το Σάββατο 20/6 στην Σιάτιστα με θέμα << Ο πιο θανατηφόρος ιός είναι ο καπιταλισμός !Συζητάμε για την Υγεία με αφορμή την πανδημία>> . 

Την ομιλία έκανε η Χάρις Λαμπαδά παιδίατρος στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ . 

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε εκτενώς στην κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο λαός με αφορμή την πανδημία, επικεντρώνοντας στα προβλήματα που προέκυψαν στην περιοχή του Δήμου Βόιου και συνολικά στην Δυτική Μακεδονία με τις τεράστιες ελλείψεις του συστήματος Υγείας. Ανέδειξε ότι αυτά είναι τα αποτελέσματα της χρόνιας εμπορευματοποίησης και ιδιωτικοποίησης της Υγείας που ακολούθησαν όλες οι κυβερνήσεις. Τόνισε ότι ο χρόνος που κέρδισε ο λαός, δεν αξιοποιήθηκε από την κυβέρνηση για να στηριχτεί αποφασιστικά το δημόσιο σύστημα Υγείας. 

Ακόμη τόνισε ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα και όσον αφορά την πανδημία, με ένα αποκλειστικά δημόσιο σύστημα Υγείας ενισχυμένο σε όλες τις δομές του, μακριά από τις σημερινές λογικές κόστους - οφέλους που βάζουν σε δεύτερη μοίρα την υγεία του λαού. Ο αγώνας για τα ζητήματα της υγείας του λαού μπορεί συνεχώς να κερδίζει νέες δυνάμεις στην προοπτική ενός άλλου δρόμου ανάπτυξης, ο οποίος θα έχει ως κίνητρο την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών του λαού και όχι τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.https://www.siatista-info.com/2020/06/blog-post_347.html

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael