Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κ.Ε.Δ.Ε.: Τακτικό Μέλος στην Επιτροπή Αγροτικής Ανάπτυξης ο Δ. Κοσμίδης


Η επίσημη ανακοίνωση του Συνδυασμού «Ενεργοί Πολίτες-Ισχυρός Δήμος» για την τοποθέτηση του Δ. Ι. Κοσμίδη ως Τακτικό Μέλος στην Επιτροπή Αγροτικής Ανάπτυξης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), όρισε ως Τακτικό Μέλος στην Επιτροπή Αγροτικής Ανάπτυξης του οργάνου, τον Δημήτριο Ι. Κοσμίδη Επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Βοΐου. 

Οι νέες αρμοδιότητες που ανέλαβε ο κ. Κοσμίδης, αποδεικνύουν την εμπιστοσύνη του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. προς τον Επικεφαλής του Συνδυασμού «Ενεργοί Πολίτες-Ισχυρός Δήμος». Ο αγροτικός κλάδος της ευρύτερης περιοχής αποκτά ακόμα έναν δυνατό και ισχυρό σύμμαχο για την επίλυση των διαχρονικών ζητημάτων που τον απασχολούν. 

«Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμένα να αποτελώ τακτικό μέλος στην Επιτροπή Αγροτικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ. Ο αγροτικός κλάδος ήταν, είναι και θα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς κλάδους για τον Δήμο Βοΐου. Για αυτό το λόγο από τη μεριά μου, θα κάνω τα μέγιστα δυνατά, προκειμένου να εξυπηρετήσω αυτούς τους ανθρώπους και θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο να βάλω μια τελεία στα προβλήματα που τους ταλανίζουν», δήλωσε ο κ. Δημήτριος Κοσμίδης. 


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ» Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael