Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Μετά από 6 χρόνια και 720.000 λήψεις, τράβηξε αυτή τη φωτογραφία που του χάρισε βραβείο

Χρειάστηκε 6 χρόνια και 720.000 φωτογραφίες


Βραβείο φωτογραφίας: Ένας φωτογράφος έδειξε το δρόμο. Δηλαδή, αν κάποιος θέλει να πετύχει κάτι, τότε μπορεί μόνο με την προθυμία του να το πετύχει. Ο συγκεκριμένος φωτογράφος ονομάζεται Alan McFayden. Ο ίδιος είναι ξεχωριστός, όπως και οι φωτογραφίες του. Βρέθηκε σε μία ειδική αποστολή. Αναζήτησε το τέλειο μέσα από μισό εκατομμύριο κλικ. Τελικά, για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, χρειάστηκε να παραμείνει στον ίδιο χώρο για περίπου έξι χρόνια.

Καλές φωτογραφίες του πουλιού kingfisher είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν. Απαιτείται ένα ορισμένο επίπεδο αφοσίωσης για να τους πιάσει κανείς πάνω στη δράση. Ο Άλαν ήταν απλά ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτή τη δουλειά. Αυτός ο φημισμένος φωτογράφος συνέλαβε μια ακόμα στιγμή της άγριας ζωής για να την προσφέρει σε εκείνους που δεν μπορούν να βρεθούν εκεί για να το δουν.

Βραβείο φωτογραφίας: Ποια ήταν η τέλεια λήψη

Η τέλεια λήψη που πήρε από ένα kingfisher να βυθίζεται σε μια λίμνη του πήρε πολύ καιρό για να γίνει και έφτασε στα δελτία ειδήσεων για τις προσπάθειές του όταν ήρθε η λήψη της φωτογραφίας. Πέρασε χιλιάδες ώρες κρυμμένος και ουσιαστικά έζησε εκεί κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το έργο του Alan και είμαστε πολύ υπερήφανοι για τις απίστευτες προσπάθειές του. Χωρίς την ακούραστη εργασία του, πολλοί από εμάς δεν θα μπορούσαν να εκτιμήσουν τη φύση στο ίδιο επίπεδο με το οποίο έχουμε συνηθίσει.


Έχετε κάποιους λάτρεις της φύσης ανάμεσα στους φίλους και την οικογένειά σας; Αν ναι, βεβαιωθείτε ότι θα μοιραστείτε αυτή την απίστευτη ιστορία μαζί τους το συντομότερο δυνατόν, ώστε να τους δοθεί επίσης η ευκαιρία να εκτιμήσουν όλη τη σκληρή δουλειά που απαιτείται για την τέλεια λήψη.

Πηγή: enimerotiko.gr

filoitexnisfilosofias.com


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και μάθετε τις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν!




Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael