Λιποθύμησε 4χρονο αγοράκι – Τι λένε οι γιατροί


Βόλος: «Θρίλερ» εκτυλίσσεται τις τελευταίες μέρες στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου της πόλης. Πριν από δύο ημέρες διακομίστηκε στην κλινική εσπευσμένα 4χρονο αγοράκι μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Ένα περιστατικό που ήρθε να προστεθεί στο συμβάν της Ρόδου όπου ένα 9χρονο κοριτσάκι λιποθύμησε σε φούρνο του νησιού λόγω ασιτίας.

Όπως έγινε γνωστό το  παιδί βρισκόταν σπίτι μαζί με τους δικούς του όταν ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Σε κατάσταση πανικού, σοκαρισμένοι οι γονείς του ενημέρωσαν αμέσως το ΕΚΑΒ Βόλου, ωστόσο προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος αποφάσισαν να μεταφέρουν μόνοι τους το παιδί στο νοσοκομείο.


Ο 4χρονος εισήχθη αμέσως στα Επείγοντα Περιστατικά και μετά τις πρώτες εξετάσεις οι γιατροί έδωσαν εντολή να μεταφερθεί στην παιδιατρική κλινική για παρακολούθηση. Υποβλήθηκε σε μία σειρά από εξετάσεις με τους γιατρούς να αναζητούν την αιτία που προκάλεσε το λιποθυμικό επεισόδιο. Καλά πληροφορημένες πηγές έλεγαν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ πως οι γονείς ανέφεραν στους γιατρούς ότι το παιδί μιάμιση μέρα πριν το λιποθυμικό επεισόδιο είχε κάνει εμβόλιο. Μέχρι στιγμής ωστόσο παραμένει άγνωστο αν η αδιαθεσία που ένιωσε συνδέεται με αυτό.

Εξάλλου την Πέμπτη (25/6) από την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας δύο παιδιά, ένα βρέφος και ένα παιδάκι περίπου τριών χρόνων. Το βρέφος νοσηλεύεται στο Τμήμα νεογνών, ενώ το μεγαλύτερο παιδάκι κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στη Λάρισα εξαιτίας σοβαρού οφθαλμολογικού προβλήματος, το οποίο δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στον Βόλο.


sportime.gr

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και μάθετε τις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν!