Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Βίντεο- ντοκουμέντο με την κοκκινομάλλα να ελευθερώνει την 10χρονη στο βενζινάδικο!

- Έμενε στην ίδια πολυκατοικία

Η 35χρονη φερόμενη ως απαγωγέας της μικρής είναι γνωστή στην οικογένεια, καθώς μέχρι πριν από λίγους μήνες διέμενε στην ίδια πολυκατοικία...
Ένα βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως από την στιγμή που η κοκκινομάλλα, φερόμενη ως απαγωγέας της 10χρονης από την Θεσσαλονίκη, την αφήνει στο βενζινάδικο.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το Open φαίνεται το κορίτσι να ακολουθεί τρέχοντας την γυναίκα η οποία προπορεύεται.

Μάλιστα, όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, η 35χρονη ήταν αδύνατη, ύψους μεταξύ 1.50 και 1.60 και φορούσε μάσκα και μαύρα ρούχα, ενώ αφού άφησε το παιδί στο βενζινάδικο απομακρύνθηκε προς την παραλία.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πήρε ταξί και μετέβη στην Κατερίνη, όπου την συνέλαβαν τελικά, χθες το μεσημέρι οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Αναστασίας Αργυριάδου, η 35χρονη φερόμενη ως απαγωγέας της μικρής είναι γνωστή στην οικογένεια, καθώς μέχρι πριν από λίγους μήνες διέμενε στην ίδια πολυκατοικία.

Αν και όταν ρωτήθηκε σχετικά η μητέρα της 10χρονης αρνήθηκε ότι γνωρίζει την κατηγορούμενη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέχρι τις αρχές Μαρτίου έμενε με τον σύζυγο και την κόρη της στην περιοχή της Τούμπας, όταν τους ανακοίνωσε πως μετακομίζουν στον Βόλο και από τότε κανείς στη γειτονιά δεν την ξαναείδε.

Οι γείτονες χαρακτήρισαν την 35χρονη κοκκινομάλλα ως "κλειστή" και "λιγομίλητη". 




eirinika.gr







Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael