Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Επέπληξε ευγενικά τον Μπακογιάννη για την φιέστα στην πλατεία


 


Ο κατά τα άλλα αυστηρός Νίκος Χαρδαλιάς, αναφερόμενος στην προχθεσινή φιέστα του δημάρχου στην ανανεωμένη Ομόνοια επανέλαβε τις συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας για τον συγχρωτισμό πολιτών όμως χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά ηπιότερους τόνους έσπευσε να υπογραμμίσει την «παρρησία» του Κώστα Μπακογιάννη «να αναγνωρίσει το λάθος του».

Με τις πλατείες να έχουν βρεθεί τις προηγούμενες μέρες στο στόχαστρο της κυβέρνησης η τοποθέτηση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, για τον συνωστισμό στα αποκαλυπτήρια της νέας πλατείας Ομονοίας, μάλλον επιεικής ήταν.

 EUROKINISSI 
«Οι κανόνες είναι ίδιοι για όλους, οι οδηγίες αφορούν σε όλες τις πλατείες και ο ιός κερδίζει έδαφος από το συνωστισμό. Προφανώς ήταν λάθος η συγκέντρωση και παραπέμπω στη δήλωση του Δημάρχου, ο οποίος με παρρησία αναγνώρισε το λάθος του» ήταν τα λόγια του αρμόδιο κυβερνητικού αξιωματούχου για την ορθή τήρηση των μέτρων.
Θυμίζουμε πως μετά τη σφοδρή κριτική που ασκήθηκε, ο δήμαρχος Αθηναίων, με ανάρτησή του στα social media,επιχείρησε μεν να δικαιολογηθεί αναφέροντας ότι δεν επρόκειτο για φιέστα, αλλά αναγνώρισε ότι «κάναμε μεγάλο λάθος».



efsyn.gr





Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael