Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

«Χριστός Ανέστη» σήμερα τα μεσάνυχτα στις Εκκλησίες Σιάτιστας


Ανάσταση τα μεσάνυχτα της Τρίτης 26 Μαΐου, ημέρα της απόδοσης της εορτής του Πάσχα, θα πραγματοποιηθεί σήμερα τα μεσάνυχτα στις Εκκλησίες Σιάτιστας αλλά και σε όλες τις Εκκλησίες της χώρας.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ στην ενορία του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας θα ψαλεί, την Τρίτη 26 Μαρτίου 2020 στις 9:30.





ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ Ιερά Αγρυπνία θα ψαλεί το βράδυ της Τρίτης 26 Μαϊου στις 9.30 και θεία λειτουργία την Τετάρτη 27 Μαΐου το πρωί για την Απόδοση του Πάσχα στον Ι. Μ. Ν. Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας.


«Στις 26 Μαΐου θα ψαλεί η πανηγυρική αναστάσιμη λειτουργία στη Σιάτιστα για να μπορούμε να πάμε όλοι» είχαν προτείνει πριν από την Μεγάλη Εβδομάδα οι Ιεράρχες.

Όπως λέει στο protothema.gr ο αρχιμανδρίτης Θεολόγος Αλεξανδράκης προιστάμενος στον Ναό του Αγίου Αντωνίου Ανω Πατησίων η συγκεκριμένη ημερομηνία επιλέχθηκε καθώς την Πέμπτη είναι η γιορτή της Αναλήψεως δηλαδή 40 ημέρες από το Πάσχα, διάστημα στο οποίο ο Χριστός παρουσιάστηκε 11 φορές στους μαθητές του. Για να συμπληρώσει ότι υμνολογικά η περίοδος είναι ακριβώς όπως αυτή της Ανάστασης

Ο αρχιμανδρίτης Θεολόγος Αλεξανδράκης είπε ότι είδε χιλιάδες ανθρώπους αυτό το Πάσχα με ένα κερί στα μπαλκόνια και ελπίζει του χρόνου να παραμείνουν στις Εκκλησίες για την Αναστάσιμη Ακολουθία και να μη φύγουν μετά το Χριστός Ανέστη.

Οι Εκκλησίες θα υποδεχθούν τους πιστούς τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και τις οδηγίες της Πολιτείας, όπως αυτές διαμορφώθηκαν στην σχετική ΚΥΑ.

Απόδοση του Πάσχα: Παρακολουθείστε ζωντανά την Ιερά Αγρυπνία επί τη αποδόσει της εορτής του Πάσχα, (ραδιοφωνικά) και τηλεοπτικά από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας στις 21:30.

και τηλεοπτικά από τον Ι. Ν. του Αγίου Δημητρίου στις 21:30.


ΚΛΙΚ ΕΔΩ




*Αρχική φωτογραφία 2019








Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael